Aynen. Menajeri daha yüksek para için uğraşıyor bence.Çok iyi olur. Yunus ile birlikte güzel bir rotasyona girerler.
Fazla güven olmaz bunlara, pedroyu forumdan sonra söylediler.
lienharti diyorsan o is zor, cok iyi sezon gecirdiBir ara Freiburgdan sol ayaklı Avusturyalı defans ile ilgilenmiştik. O mu acaba
Aynen oydulienharti diyorsan o is zor, cok iyi sezon gecirdi
?Ekli dosyayı görüntüle 166935
Bu herifi hiç sevmiyorum aşırı Terimci ama en başından beri Joao ismini haftalar önce verdi. Geçen haftada basın 7M falan derken şuanki rakamları veriyordu. Erdem Timur bile olabilir ya da çevreden biri.
Keza geçen hafta Bozok TS haberleri çıkarken bizimkiler Lorient ile son aşamada diyordu.
Bu bahsettiği kişi kim.
Ekli dosyayı görüntüle 166935
Bu herifi hiç sevmiyorum aşırı Terimci ama en başından beri Joao ismini haftalar önce verdi. Geçen haftada basın 7M falan derken şuanki rakamları veriyordu. Erdem Timur bile olabilir ya da çevreden biri.
Keza geçen hafta Bozok TS haberleri çıkarken bizimkiler Lorient ile son aşamada diyordu.
Bu bahsettiği kişi kim.
Almanya'dan sol ayaklı stoper bulalım. @Sami Karakoç
kral iki aya nikahım var ev diziyorum. duyum gelse para karşılığı satarım böyle tweet atmam. evlenmek öyle maddi zor iş besen misin yoksa?

yok ben yanlıs anlamısım zaten sildim sonrakral iki aya nikahım var ev diziyorum. duyum gelse para karşılığı satarım böyle tweet atmam. evlenmek öyle maddi zor iş be![]()
pedroyu bu söyledi zaten pedro değil morelos ya da nicholson diyen varpedro heral