Beşiktaş Bandırmaspor'dan Keny'ye de teklif yapmış. Doymadılar forvete.
Tabi ki değil@Danyal Artemis bu ne kalabalık
Işten geldim sergio olivera yok
Tabi ki değil
sorma yaw. insanin tatil baslığı altında deşarj olmaya geldiği yerde trafik ile bu kadar ugrasması ilginç. ruh hastalığı bu. alışkanlıklarını aşamamış nereye ne için gedliğinin farkında olmayan beyinsizlerle dolu ortalık.
Hen arefe hem cuma namazimi da kildim naci bana bulasmaSeni bir daha mıhlamamız lazım transferler için![]()
Yunus bak isinenalbantla tartışıp vakit kaybetmeyin gençler
Admirim ama soyle bi durum var hep kiralik gecirmis adam kariyerini burda bir duzen oturtabilir belki30 yaşına kadar düzenli oynama noktasına 2 sezon dışında gelememiş ve bunu çok da sorun etmemiş. Bu noktada bir adamdan 3 senede en az 100 maç bekleyeceğiz, o hırs, o direnç kolay değil.
Kafasını verirse ve iki sezon önceki Porto performansına yaklaşırsa ligde ondan iyi orta saha olmaz ama kafa olarak kendisini vereceği konusunda net konuşmak güç.
caner güney'i ben de agresif blyorum gereksiz yere var bi iş içindeYunus bak isine
yıllardır diyom ben onu yazlardan nefret nedenim. kışın da yeteri kadar azalmadı zaten insan. kısacası çok söveriz daha serhanMarinada boş yer yok kafayı yicem kalabalıktan insanın bi s gidin diyesi geliyor. Her yerde bavul
sana guvenilir misergio kapı gelebilir 1 2 saat içinde