Seferle beraber ligi hallaç pamuğu gibi atacaklar
8 numara ve 10 numaraya tecrübeli alıyoruz zaten. Yarın bir gün kimi satıcaz.Abi gözünü seveyim her yere genç alalım da 6 numara ve forvete tecrübe şart.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alacağı maaş ve gereksiz görüyorum. Nelsson-Bardakçı ilk 11 için gayet yeterli. Yedekler Emin- Metehan' da olur veya bunlar yetersiz geliyorsa yedeğe 1 hamle yapılabilir. Yıllık 2.5 verilecek bir Denayer kaliteyi bu oranda arttıramayacağını düşünüyorum.Denayer i neden istemiyorsun üstat
serigo oliveira uçak linki atın seri
Cenk ergün'ü futbol aklı yaparsan onunda yapacağı transferler bunlar olur.Bu Yonetim genc oyuncu almayi dusunmuyor sanirim. Genc'ten kastim 25 yas civari. Ismi gecen oyuncular hep 30+
Hani bir iki tanesinde okey derim falan'da surekli yabanci futbolcularda yasli oyuncularin pesinden kosmamiz iyi bir durum degil.
Neyse.
Muriç, Ba'dan ziyade benim isteğim Strand Larsen, Dovbyk gibi bir adam. Seferoviç'in sakatlıkları ve maaşınında yüksek olacağı sebebiyle bu riske girmek yanlış olur, kiralık olacağını sanmıyorum ve kiralık oyuncu pek istemiyorum.Niye illa pivot onu anlamadım
Seferovic pivot diye geçenlerden 10 kat daha oyun içinde bir adamdı.
Pivotların çoğu kazmadır. Muriçle Ba gibi adamların da esas olayı pivotluk değildi.
BenzemiyorGalatasaray'a Hoşgeldin Sergio Oliveira
![]()
konuyu şarküteri reyonuna çevirmemeye özen gösterelim.
sakın hayri ağabbeyacil dm gel abi
Şu hâli benziyo abiBenzemiyorBelki biraz.