GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 432

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
505,5K
Sayfa
432/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu maçta tribündeydim. bir hafta önce ya da bir hafta sonra olimpiyatta malatya maçı vardı 2-0 dan maçı 2-2 vermiştik. ama bu maçın kaç kaç bittiğini hatırlamıyorum. fakat yenememiştik diye hatırlıyorum. güngörende oynanmıştı. 16:00 da mı ne başlamıştı. rahmetli alpaslan dikmenle aynı minibüste ali samiyene dönüp depoya pankartları davulları falan bırakmıştık. 19 sene olmuş

Olmazsa saplarım.
1657289447914.webp

sezonun nasıl geçeceğini gelenlerden ziyade gidenler belirliyor , sözleşmesi bitenlerin gitmesini başarı saymayacaksak yine bu sezon bu konuda sınıfta kaldık gibi görünüyor çok kötü yetersiz vasat bir arparslan gitti galiba o da kardeş kulübe onun dışındakiler hepsi kadroda

Galatasaray'da sürpriz alternatif: Wright​

08.07.2022
Geçtiğimiz sezon forvet hattında ciddi sıkıntı yaşayan Galatasaray, yeni isimlere yönelmiş durumda.
Birçok oyuncuyla görüşme halinde olan sarı kırmızılıların gündemine son olarak geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da kiralık forma giyen Haji Wright geldi.
Futbol direktörü Cenk Ergün'ün, Daminarka kulübü SönderjyskE ile transfen için görüştüğü öğrenildi.

24 yaşındaki santrforun kulübü SönderjyskE ile 2 yıl kontratı bulunuyor.
HULL VE SPEZIA DA DEVREDE
Süper Lig 'in sona ermesinin ardından Danimarka kulübüne dönen Haji Wright konusunda İtalya'dan Spezia ve İngiltere'den Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City devrede.

Haber; Sözcü

Galatasaray'da sürpriz alternatif: Wright​

08.07.2022
Geçtiğimiz sezon forvet hattında ciddi sıkıntı yaşayan Galatasaray, yeni isimlere yönelmiş durumda.
Birçok oyuncuyla görüşme halinde olan sarı kırmızılıların gündemine son olarak geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da kiralık forma giyen Haji Wright geldi.
Futbol direktörü Cenk Ergün'ün, Daminarka kulübü SönderjyskE ile transfen için görüştüğü öğrenildi.

24 yaşındaki santrforun kulübü SönderjyskE ile 2 yıl kontratı bulunuyor.
HULL VE SPEZIA DA DEVREDE
Süper Lig 'in sona ermesinin ardından Danimarka kulübüne dönen Haji Wright konusunda İtalya'dan Spezia ve İngiltere'den Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City devrede.

Haber; Sözcü
alalım haji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt