Mehmet Fatih
Parçalı Üye
Nereye gidiyor..kim istedi mesela10-12m getirsin gidebilir sikinti yok
Nereye gidiyor..kim istedi mesela10-12m getirsin gidebilir sikinti yok
Imkansiz bence. Tahminim 3m bonservis 300k bonus 3+1 kontrat 2.25 garanti ucret 500k bonuslar2+1 ve 2m a ağzımı açmam çok fazla üstü parada yakarım.![]()
Pedroda atardı böyle gelseydi. Nerdesin ey pedro
geçen sezon verileri ne Sami bunun? herkes iyi geçirdiği sezonu atıyor
Solbakken daha da yas, nedenini kendin yazdin zaten.benim gözümde Pedro işi yaşa döndü...
şu an tüm dikkatim 6 no ve solbakkende - ki solbakken'in menajeri bodo'yu roma için iknaya uğraşacakmış dedi izlediğim yayınlardan biri.
iyi bari sakatlanmıyor. Doğukan ile ilgili haber var mı la?
eminmisin renktaşmaradonanın maruz kaldıgı faulleri messi ve ronaldo yaşasa erkeklikleri düşerdi herhalde.maradona nere,siz nere istatistik şovmenleri
Hülle yapalım. Menajeri bizim için ikna etsin 6 ay sonra 5milyona okutalımbenim gözümde Pedro işi yaşa döndü...
şu an tüm dikkatim 6 no ve solbakkende - ki solbakken'in menajeri bodo'yu roma için iknaya uğraşacakmış dedi izlediğim yayınlardan biri.
10 m euroBamba Dieng - Oyuncu profili 22/23 keşke gelse,ligin içinden geçer bu azman
Kaynak nedir renkdassörloth zu fb gibi
yanlız maliyeti çok yüksekmiş. yoksa bizde olsun isterdim.
Birde bacagini eline vermistiler barcadaykenmaradonanın maruz kaldıgı faulleri messi ve ronaldo yaşasa erkeklikleri düşerdi herhalde.maradona nere,siz nere istatistik şovmenleri
twitterda alexander sörloth hashtaginde herkes fbde diyor.Kaynak nedir renkdas
Kaynak nedir renkdas
ben sövdümPedroya da mi sovmusler anlamadim