marcaoya gelen teklifi görünce kereme 5-6 milyon anca gelir herhalt.
merhaba kerem bey ben erinc
marcaoya gelen teklifi görünce kereme 5-6 milyon anca gelir herhalt.
Yeni İşten Geldim Abi Telefondan Gördüm Resmi Hesaptanda Gelince De Paylaşayım DedimGeriden geliyorsunuz
hemen haber yapışmalar. bu aksam sevilla gs görüşecek demişler. halukların haber doğruymuş
Bize Pulgari futbolcu diye yutturan Campos oCampos sataydı Marcaoyu 20ye satardı hey yavrum hey
Eeeeeeeeeeeeeeee?
Ya zaten pedrodan önce 6:8 sart. Erden hizlanacagiz demisti sanirim patladi o konu dursun yüzündenvalla şunu söyliyeyim , gülme kısmı hepimizin içinden geçiridği kısım - burda hemfikir olmamak pek mümkün değil.
fakat eldeki malzeme konusunda, elde oyuncu havuzundan adam çıkaramıyorsan onların oynayabileceği pozisyona 7 M + maaş ya da falzası falan gömmeye ne kadar gerek var bilemem.
git o parayla 6 ve 8 bitir- (pedro'ya gönderme yapıyorum - iyi adam olabilir eyvallah ama arkası boşken o istatistiklerin 8de birini falan verir)
yönetim bu hafta hamle yapmazsa haftasonundan başlayarak çok eleştiri yağmaya başlayacak-Haluklar bile hafif konuşamaz yakında
Umut günes diE oyuncu varmiGüneş ne laaaa
Kimi ima etmeye çalışıyor ki ?
İşte iyi kaktırıyor. Adamın işi oBize Pulgari futbolcu diye yutturan Campos o
Senol GünesGüneş ne laaaa
Kimi ima etmeye çalışıyor ki ?
Kaktırmak mı liboş soyadına yakışmayan hareketlerden imtina edelim .İşte iyi kaktırıyor. Adamın işi o
Kaktırmak mı liboş soyadına yakışmayan hareketlerden imtina edelim .
Kaktırmak mı liboş soyadına yakışmayan hareketlerden imtina edelim .
Zehra GüneşSenol Günes
Duble like da yasak.Duble mesaj yasak