- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
Gueye ilgili habelerin cikmasi lazim yavastan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpa kemal kürekkürekkafası kimin hesabı
Gecmis olsun baskanO değilde arkadaşlar bugün merdivenlerde iş yerinde düştüm. Elimdeki malzeme bir yana ben bir yana ayrıldık. Arkaya doğru yuvarlandım kalça üstü kemiğini vurdum bir an başım döndü. Hemen çömeldim. Tuzlu ayran verdiler kendime geldim ama kalca üstü kemiği biraz ağrıyor buz koydum inşallah geçer tesekkurler
Bu haberi dun herkes yazdi.yeni bisey degilkiPiranasports'un Pedro konusu ile ilgili yazdığı haber ne kadar doğru acaba?
Bir takımın, hem oyuncu ile hem kulübü ile anlaşıp, menajer komisyonu yüzünden (hem de absürt bir rakam olduğu bariz şekilde) transferi sonuçlandıramadığına ilk defa şahit oluyoruz herhalde.
Oyuncunun bu absürtlüğe ses çıkarmamış oluşu da karakteri adına çok eksi puan yazdırdı nazarımda. -eger haber doğru ise tabi-
Ok de ne kadar doğru acaba? Yani bir menajerin, oyuncunun yıllık ücretinden daha fazla komisyon istemesi çok acayip geldi bana doğal olarak.Bu haberi dun herkes yazdi.yeni bisey degilki
bugun twit atmadıNevzatta haber yok mu
Memeleri dikleşmiş![]()
Istanbul adalara gecmisSergio inmedimi foto falan yok galiba
Alırız 1-2 güneOk de ne kadar doğru acaba? Yani bir menajerin, oyuncunun yıllık ücretinden daha fazla komisyon istemesi çok acayip geldi bana doğal olarak.
Eğer doğruysa bu iş yatar bence.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi