GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 48

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
504,9K
Sayfa
48/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle diyorsunda sayın kuveyt, cica arkasında oyun kurup çalışan bir 6 ile çok daha verimli olabilir gerçeği var ortada - beklentiyi gene karşılamayabilir ama görmeden bilemeyiz.

6 o yüzen çok önemli , arakasıyla ileri hattın en mühim kilidi - top kapmasıyla hızlı kanat kerem yunus her şeye gebe...morutandan da fayda alırsın.

6 en en en en mühim yer - çünkü taylan/berkan olmaması 1 vites artırır takımı o pozisyonda
o ruhu çekilmiş hayaletin hiç bir şekilde doğru dürüst top oynayacağını düşünmüyorum reis.

o ruhu çekilmiş hayaletin hiç bir şekilde doğru dürüst top oynayacağını düşünmüyorum reis.
kısmen bende öyle ama örneklendirirsek - attım 8 NO ve 10/Forvet arkasına 10-15M arası bütçe (maaş dahil) gibi gömmektense bu ikisinden 1 tanesini çok net bir 6 NO ile çözersen kalan 1 poizsyonu idare edebiliriz , dmeye getirdiğim o.

sadece lig kulvarı olan dönem öncesi her yere nokta atışını kaldırabilecek nakit akışı çıkar mı şüpheliyim çünkü. çıkarsa ne ala ama 3 pozisyon içinden 2 tanesini seç desen,

6-8 e harca- 10 no'yu kampa vs göre ya morut ya cica, yeri gelince yunus bile denenir Emre A yedeklemesiyle idare edebiliriz. kasteddiğim o.

forvet zaten elde 3 yabancı forvet varken anca Umut Bozok alınır düşüncesindeyim.

Adama Traore has suffered a significant setback just days into his Hull City career. The ink was barely dry on his MKM Stadium contract when the midfielder picked up a serious hamstring injury in training at the Tigers' training base in Cottingham.

Hull Live understands that the Malian international is expected to be out of action until after Christmas and will now require surgery to repair the tear in his hamstring, dealing a blow to his hopes of hitting the ground running in English football.

:red:

1657026980453.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt