GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 74

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
505,5K
Sayfa
74/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir anda aklıma geldi, 2017 yazında en iyi duyumcu Spor Gecesiydi. Hemen her transferi günler öncesinden bilmişti.

Screen Shot 2022-07-05 at 19.01.26.webp
Screen Shot 2022-07-05 at 19.02.01.webp
Screen Shot 2022-07-05 at 19.02.48.webp
Screen Shot 2022-07-05 at 19.04.33.webp

Sonraki dönemlerde bu performansa yaklaşamadılar. Cenk Ergün - Dursun Özbek ikilisi yine geldiği için yine erken haberler gelebilir bu ikiliden.

Ha tabii onların da çuvalladığı transfer olmuştu:

Screen Shot 2022-07-05 at 19.08.48.webp

yanlış anladın belki hocam - geçen sezond alınacak diye 2 ay bekledik, lig başlamadan bi 20 günü falan olsun 6 no'ya kim gelecekse isteğindeyim. Önceliğim o - yoksa buyursun gelsin pedro

Ben transfer iyi veya kötü (performansları ligde görüyoruz, alındıklarında bilemeyiz) yapılacaktır diye düşünüyorum. GS’de transferler ezelden beri böyle. O yüzden ben sabırla bekliyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

cogu emekci gibi bende stresli bir iste calisiyorum ve buraya isim esnasinda bile bulabildigim ufacicik arada merak edip bakiyorum guzel bir haber okurum da heyecanlanirim mutlu olurum diye.

insan gunumuz karanlik turkiyesinde ufak da olsa mutlu olmak umut etmek istiyor, bizim de en buyuk stres atma yollarimizdan biri futbol ve tabii ki Galatasaray.

ama son yillarda zaten onemli bir stres faktoru haline gelmisken bu kadar onemli bir transfer surecinde boyle amatorce yapilan hatalar ve basarisiz bir yonetimi kabullenemiyorum

bizim bu kadar degerli zamanimizi ve paramizi somurmeye de kimsenin hakki da yok.

bu yuzden bu sene yangin tayfa neferlerinden biri olaran ortaligi yakip yikmak yerine koseme cekilme karari verdim.

Transfer nobetini hala heyecan duyan azimli arkadaslara birakiyorum

im outta here..

cogu emekci gibi bende stresli bir iste calisiyorum ve buraya isim esnasinda bile bulabildigim ufacicik arada merak edip bakiyorum guzel bir haber okurum da heyecanlanirim mutlu olurum diye.

insan gunumuz karanlik turkiyesinde ufak da olsa mutlu olmak umut etmek istiyor, bizim de en buyuk stres atma yollarimizdan biri futbol ve tabii ki Galatasaray.

ama son yillarda zaten onemli bir stres faktoru haline gelmisken bu kadar onemli bir transfer surecinde boyle amatorce yapilan hatalar ve basarisiz bir yonetimi kabullenemiyorum

bizim bu kadar degerli zamanimizi ve paramizi somurmeye de kimsenin hakki da yok.

bu yuzden bu sene yangin tayfa neferlerinden biri olaran ortaligi yakip yikmak yerine koseme cekilme karari verdim.

im outta here..
*drops mic*

Kusura bakma da renktaş, demagoji yapıyorsun. Transfer bitince ortaya çıkarlar diye filan ima etmişsin. Normal şeyleri niye eleştri olarak yazdın o zaman?

Iletisim iletisim iletisim

Taraftara muhabirler araciligi ile degil

Kendileri cikip kendi agizlari ile anlatacaklar ne olup bittigini

Ulan zaten su camianin en buyuk sorunu su iletisim isleri

Milletin baskanlari takir takir soyluyor sunla bunla ilgileniyoruz
Sonra takir takir aliyor
Olmayincada parada anlasamadik diyip tepkiyi durduruyor.

Iletisimsizlikden oluyor ne oluyorsa

Sen hicbir sey demezsen millet dalgada gecer millet umutsuzluguda kapilir millet cinnet gecirir birseylerin iyi gitmedigi hissine kapilir

Onemli olan transfer yaptikdan sonra degil simdi konusmak taraftari camiayi konsolide etmek!

Ayriyeten

Bu forumda elestiri yapamayacakmiyiz
Ayni turkiye siyaseti bu ne biat sevdasi
Ki ben burda en azili dursun destekcisiydim

Yanlis yanlisdir

im outta here..

Aklin yolu bir 👍

@Aydın Aslan

juventus secimi yanlis olmus kanaatindeyim.
*mevcut italya ligi genc yetenekler icin cok uygun bir zemin olmadigini dusunuyorum.

*carvalho versus *gueye
farkli tipolojiler.
+ zor transferler ~ avrupa vs yok ,ikna icin anca $ konu olur gibi. maliyetlerinden bagimsiz daha once de dedigim gibi ; her ikisi de begendigim profil. sayet olurda alirsak-hangisi gelirse nacizane detayli bir kac sey karalamak isterim elbette.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt