Aydın Aslan
Berlin Panteri
Buna göra carvalho gueye den iyise. Krali gelecek söylemine pek sevinmemek lazimnevzat gueye öncelik değil demiş.carvalho içinse gueyenin önünde bi oyucuymus gibi konusmus.gueye nere carvalho nere
intere gitti galiba ? isim benzerliği yoksaOnana'ya çökmek lazım
Sancak kiralık transfer istemiyor olmaz o iş.Emre k satılmamalıdır. Morutzan kiralanmalidir adsye.
intere gitti galiba ? isim benzerliği yoksa
Mali yukumluluklerini yerine getirememislerSebep neymis ustad
isim benzerliği imiş - kaleci imiş intere giden benim yanlışım.![]()
Jean Onana - Oyuncu profili 23/24
Jean Onana, 23, Kamerun ➤ Beşiktaş JK, 2023'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 4.80 mil. € ➤ * 8 Oca 2000, Yaoundé, Kamerunwww.transfermarkt.com.tr
AlalimLemina'yı alalım
yanlış anladın belki hocam - geçen sezond alınacak diye 2 ay bekledik, lig başlamadan bi 20 günü falan olsun 6 no'ya kim gelecekse isteğindeyim. Önceliğim o - yoksa buyursun gelsin pedro
*drops mic*cogu emekci gibi bende stresli bir iste calisiyorum ve buraya isim esnasinda bile bulabildigim ufacicik arada merak edip bakiyorum guzel bir haber okurum da heyecanlanirim mutlu olurum diye.
insan gunumuz karanlik turkiyesinde ufak da olsa mutlu olmak umut etmek istiyor, bizim de en buyuk stres atma yollarimizdan biri futbol ve tabii ki Galatasaray.
ama son yillarda zaten onemli bir stres faktoru haline gelmisken bu kadar onemli bir transfer surecinde boyle amatorce yapilan hatalar ve basarisiz bir yonetimi kabullenemiyorum
bizim bu kadar degerli zamanimizi ve paramizi somurmeye de kimsenin hakki da yok.
bu yuzden bu sene yangin tayfa neferlerinden biri olaran ortaligi yakip yikmak yerine koseme cekilme karari verdim.
Transfer nobetini hala heyecan duyan azimli arkadaslara birakiyorum
im outta here..
Kusura bakma da renktaş, demagoji yapıyorsun. Transfer bitince ortaya çıkarlar diye filan ima etmişsin. Normal şeyleri niye eleştri olarak yazdın o zaman?
O vakit konyaya shutlanmasinda fayda var. Morutzana bir seyler katabilecek, futbol oynamayi ogretebilecek bir ekibe ihtiyac varSancak kiralık transfer istemiyor olmaz o iş.
cogu emekci gibi bende stresli bir iste calisiyorum ve buraya isim esnasinda bile bulabildigim ufacicik arada merak edip bakiyorum guzel bir haber okurum da heyecanlanirim mutlu olurum diye.
insan gunumuz karanlik turkiyesinde ufak da olsa mutlu olmak umut etmek istiyor, bizim de en buyuk stres atma yollarimizdan biri futbol ve tabii ki Galatasaray.
ama son yillarda zaten onemli bir stres faktoru haline gelmisken bu kadar onemli bir transfer surecinde boyle amatorce yapilan hatalar ve basarisiz bir yonetimi kabullenemiyorum
bizim bu kadar degerli zamanimizi ve paramizi somurmeye de kimsenin hakki da yok.
bu yuzden bu sene yangin tayfa neferlerinden biri olaran ortaligi yakip yikmak yerine koseme cekilme karari verdim.
Transfer nobetini hala heyecan duyan azimli arkadaslara birakiyorum
im outta here..
9 haziranda ki muhabbete bak. Bi de şuan ki hale bak![]()