GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 88

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
505,7K
Sayfa
88/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okan hoca ortasahamıza sesleniyor :

1657045454350.webp

:asd:

Reis transfersizlik seni tam cimbom old boys yaptı
Yav admirim simdi sövmeyim de napiyim. Yani linkte ilk yabanci transferini bitirdi yazmis yayina baktim 99% gsde diyor. Ulan hirt bari linke de 99% yazsana

Milleti heycanladirip kendisine sövdurmekten zevk mi aliyor yoksa böyle yapip tazminat davasi mi acmaya calisiyor cözemedim

pedro-yunus-kerem hücum hattının arkasına william carvalho koymak :D bu üçlünün kaybettiği toplara koşarken kalp krizi geçirebilir dikkat etmek lazım

10 no sadece forma numarasi . twitin altinda yanilgi oluyor sanirim yazilanlara bakilirsa.

joao ozelinde ,
@onceki sayfalarda bir renkdasimiz 352 vs tandansli bir yorum ve dizilis resimi eklemis, 10 no konusuna ilisik.

mesaji bulamadim fakat bu mesaj icinde yorum yapayim genel bazda;

diger basliklarda kendisine dair bu baglamda mesajlar mevcut. nacizane bir iki mesaj salt ben eklemistim misal.

tipoloji, efektiflik ve verim anlaminda sahsen 2lide oynamasi taraftariyim. < > *shadow striker.
teklide ise, forvet arkasi < > *hibrid gizli forvet minvalinde.

her iki turlu olusumlarda donem donem farkli hocalar nezninde sahada yer almis ve kendi salt performansini istikrarli sekilde sunmus bir oyuncu pedro. zola dan, francesco'ya, maran dan mazzari hocaya... her biri ayri veya ayni denklemde kullandilar nacizane izledigim butun maclarda.

oynadigi yer itibari ile asist sayisi da iyi. dedigim st rolunde son 3 sezon ozelinde sezonluk ortalamasi 4 asist idi yanilmiyorsam. tum kulvarlar da ortalama 40 mac baraji yapmasi ,istikrar ,sureklilik anlaminda da onemli done.

arkada william,gueye, gibi bir profil cuk oturur bu hat cizginde....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt