GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 95

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
505,8K
Sayfa
95/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk'un zaten onu forvet arkası oynatacaktır. Pedro bunu oynayabilecek nitelikte. Demba Ba gibi kullanacaktır kendisini forvet arkasında serbest şekilde gerektiğinde top almak için orta sahaya gelecek topu dağıtacak veya ileri taşıyacak gibi.
oynama veya oynamama konusu oyuncunun tarzi,kalitesi,teknigi vb nuanslar ~ hocanin istegi(kacli oynatirsa) alakali olsa da,
ben daha detayli dusunuyorum sevgili hasan .
+,demba ba ve basaksehir maclarini bize karsi oynadiklari mac harici izlemedigim icin bir yanit vermem saglikli olmaz.

fakat pedro ozelinde a dan z 'ye nacizane hangi kurgu da efektif ve verim aliriz buna bolca kafa yormustum bizle ilk haberi ciktiginda. bizden bagimsiz, zaten kendisini italya liginden ilk zamanlarindan beri takip ettigim icin potansiyelini ve verebileceklerini uc asagi bes yukari hayal edebiliyorum. onceki msj da vurguladigim, diger kendi basliginda da belirttigim *misal,italya ozelinde zaten bold anlamda iki denklem de oynayip ikisinde de verim vermis gercegi mevcut, hatta soyle diyeyim, DM haric tum mevkilerde oynatildi. efektif ve verimlilik olarak bir kac kez vurguladigim gibi, ciftin teki/shadow st rolunde, veya forvete yakin hibrid rolde forvet arksi yolunde. kisisel tercihim nacizane - ilk olan.
tipoloji ,kalibre ve de devamli progresive dusunmesinden oyuncunda daha once dedigim imza durumu ; *sutun her turlusu,gelisine gidisine , poach kafasinda sinsi tur. sozun ozu; yazik olur uzak olmasi ic ve yaydan...
*teknigi,paslari,topuk,havadan vuruslar kafa ve fantasista turu gelisine, ikiye bir, ve de cok iyi topla dripling yapar.

hep yaziyoruz beraberce - beklenen , gelsin de bi, sonra yaziya & sahaya ekleriz uygunluguna dair.

selamlar,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt