Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
Belhanda geri gelmeliParanın gömüleceği tek yer orta saha olmalı bu saatten sonra başka hiçbir mevki istemiyorum ben artık...
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda geri gelmeliParanın gömüleceği tek yer orta saha olmalı bu saatten sonra başka hiçbir mevki istemiyorum ben artık...
1m getir
Burhan Can Terzi: "Paniği taraftar mı yapıyor?"
Burhan Can TERZİ / Ajansspor - Terzinin Atölyesi Galatasaray yönetimleri geçtiğimiz dönemde sosyal medya baskısıyla ama bu sefer sorumluluğu sadece sosyal medyaya ya da taraftara atmak kolaycılık olur. Sarı-kırmızılı kulüp son yıllarda en başarılı transfer sezonunu 2017 yazında geçirmişti. O...www.gscimbom.com
Dunyada enayi biziz herhalde
Hiç bukadar kötü durumlara düştüğümüzü hatırlamıyorum.Strasbourgu gsye tercih edecek ne yaşıyor lan bu adamlar
Noluyo bu takıma ya
Belhanda şuanki orta sahadaki mevcutları top diye oynar
salimin haberinasıl kıra ne dion ajansspoer
dün de yazdım artık ben avrupada galatasarayın kolay kaldırılacak bir kulüp imajı olduğuna eminim
mesela fener bjk ve trabzona bunu yapamazlar
taaa arda ve tellesten bu yana elimizdeki adamları 3 kuruşa millete peşkeş çekiyoruz
haliyle millet de böyle bakıyor bu işe
Bandırma beğenirse alacak, daha fazla fiyata geri bize satacak. Kazıklanmanım değişik bir pozisyonunu daha bulmuş bizim mucitlernasıl kıra ne dion ajansspoer