Umarim paralari cok har vurup harman savuracagimiz bi hafta olmaz demistim.bjk savurdu paralari,hurmalari da gorecek zaten kasim 2022 ile beraber.
hangi video
çok katkı verir kanısı var yorumlara bakılırsa ama 7M beni çok düşündüren meblağ , 6 No yokken ve deJübilesini bizde yapacak herife 10 milyon istemek nedir, 7 bile çok gelirken şimdide 10 ha? Hayırlı işler.
Vay 30 yaşında adama 7 milyon... kur 2 lirayken 7.5 milyona sneijder aldik biz ya valla yazikcagliari 8m istiyormuş %30u estroile gidiyor. biz 7m civarında bir anlaşma yapmak için italyadaymışız
A Turkish team on Joao Pedro . Then the clues that become an identikit , that of Galatasaray . The interest is strong, to the point that the Turkish club will be in Italy in the next few hours. A meeting is planned between tonight and tomorrow. Cagliari asks for at least 8 million plus two bonuses, having to give a percentage to Estoril agreed at the time . Galatasaray is already around 7 million, but it is in Italy to reach agreements also on the engagement. The Italians who have tried for the moment must remain at the window, but it is a story to follow until there is the word "end".
Yine vergi borçları silinir birşey olmaz.Ben artık destekli klüplere ne olursa olsun birşey olacağını sanmıyorum.Umarim paralari cok har vurup harman savuracagimiz bi hafta olmaz demistim.bjk savurdu paralari,hurmalari da gorecek zaten kasim 2022 ile beraber.
Ekli dosyayı görüntüle 166410hey masallah,kariyeri cok guzel ve zirvede bitecek hocamin.az dinlensin hele![]()
yine bombos bir gun