GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 54

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
505,2K
Sayfa
54/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mahmut Alpaslan : '' Geçen sene Galatasaray Cornelius'u almalı demiştim.Yabancı sınırı falan değil bu transferin olmamasının nedeni.Öyle olsa devre arası Gomis alınmazdı.Trabzonspor alınca da büyük iş yapar demiştim Lig'de. '' (A Spor)

cagliari 8m istiyormuş %30u estroile gidiyor. biz 7m civarında bir anlaşma yapmak için italyadaymışız

A Turkish team on Joao Pedro . Then the clues that become an identikit , that of Galatasaray . The interest is strong, to the point that the Turkish club will be in Italy in the next few hours. A meeting is planned between tonight and tomorrow. Cagliari asks for at least 8 million plus two bonuses, having to give a percentage to Estoril agreed at the time . Galatasaray is already around 7 million, but it is in Italy to reach agreements also on the engagement. The Italians who have tried for the moment must remain at the window, but it is a story to follow until there is the word "end".

Kesin 7 civari veriyoryzdur🤣

İyi tecrübeli futbolcular her zaman iyi olmayabiliyor. Geçen seneki Beşiktaş gibi. Galatasaray'ın Avrupa için Seri, Lemina, Nzonzi, Falcao transferleri gibi.

Bu sene Avrupa'da olmadığımız için stratejimiz Türkiye'de başarılı olmuş oyuncular olmalı. Trabzonspor iki senedir bunu yapıyor. Doğukan, Bakasetas, Visca, Trezeguet gibi.

Bu sene çok para harcamadan ve Türk oyuncu havuzunda zenginlik yapacak olan oyunculara yönelmek gerekir. Can Bozdoğan, Berke Özer (bonservisi elinde), Güven Yalçın (bonservisi elinde), Okay Yokuşlu (bonservisi elinde), Vargas (asist kralı), Umut Bozok (gol kralı), Amir Hadizahmetovic (ön liberoda çok başarılı, 25 yaşında, ligi tanıyor).

Bir de tecrübeli, liderlik yapacak yaşı büyük oyuncu eksikliği var yorumlarına katılmıyorum. Geçen sene Gomis, Muslera, Babel, Feghouli gibi tecrübeli oyuncular vardı yine olmadı.

​

Goztepeliler sevinmis berkaya baya.bizde bile oyle teknik 6 numara yok şu an,haklilar.oynatacaklar sanirim direkt.bizim icin kazanc bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt