De Ligt'e sulanırlar muhtemelen.galtier 3lu oynatacakmış. stoper piyasası hareketlenecek .d
De Ligt'e sulanırlar muhtemelen.galtier 3lu oynatacakmış. stoper piyasası hareketlenecek .d
skriniar'ı çekeceklerMarquinhos kimpembe ramos
De Ligt - Ramos - Kimpempe 3'lüsü yaratılır muhtemelen.Marquinhos kimpembe ramos
bayerna gitmek istiyormusDe Ligt'e sulanırlar muhtemelen.
"Neymar bayrama kadar transfer olmayacak gibi" okudum :crushed:Neyse bayrama kadar transfer olmayacak gibi.
carvalho + pedroyu kampa yetiştirmeye çalışıyorlar benceNeyse bayrama kadar transfer olmayacak gibi.
Çok doğru ve yerinde bir seçim olur.bayerna gitmek istiyormus
Ben Carvalho transferine sicak bakmiyorum ama daha kotusu gelecek diye korku azicik var, o yuzden eger ikisini erken alabilirsek yine de iyi olur.carvalho + pedroyu kampa yetiştirmeye çalışıyorlar bence
Ortamdan fırsat kovalıyorlar bence bunlara inanmamak lazım ligin 1. haftası Antalyaspor maçında istenilen 3 orta saha transferi olmazsa zaten taraftar olarak her türlü tepki koyar ama bunlar tamamen fırsatçılığın peşinde hazır yangın varken daha da büyütmeye çalışıyorlar.bejeke fanatiği yazarın verdiği haber
Hadi inşallahDiagne zu Panathinaikos diyolla...
Ne yazdığını gormuyorumda hayranım olabilir ancak. Ben degilimbu editi post eden barissavas10 adlı tivitter hesabı size mi ait @Barış Savaş
eğer öyle ise mistikfatos91 adlı bir hesabı nereden buldunuz ve tivitini süslediniz edit ile
Panatinakos taraftarıDiagne zu Panathinaikos diyolla...
Marquinhos herhalde son 10 senede brezilyadan çıkan en iyi stoper olabilir ki ön liberoda da mukemmel oynuyorMarquinhos kimpembe ramos
Kimpembe satilik listesindeymis; 50 milyon euroMarquinhos kimpembe ramos