Güzel bir takım kurmuşuz.
Güzel bir takım kurmuşuz.
KatılıyorumBunları hep söyledik ama GSC kelle istiyordu. Kerem Marcao 20 milyon diyen adamları sepetleyip şimdi meçhule doğru yolculuğa başladık. Campos olsaydı bedavacı Monchi bu numaraları yapamazdı. Üç yanlış bir doğruyu götürdü.
gueye ndombele ana hedef serg onlar olmazsa carvalho falan olurYonetimin yetistirmeye çalıştığı oyuncular vardır ama carvalho ve sanson degil bunlar bence.sansonu kiralamak zor degil.carvalho hem okanin istedigi tempolu oyuna uymuyo,hemde maddiyat vs.o adam seneye ayrilir kulübünden zaten,haritasina da baktim konusmaya luzum yok
Olsun oyle bi durumda zatengueye ndombele ana hedef serg onlar olmazsa carvalho falan olur
Sırf Burak getirdi diye transfer sezonuna aylar öncesinden çalışmasını yapmış Sensibleyi postalayıp, piyasanın en iyi futbolcu bulup satabilen adamı Campos'un yüzüne bile bakmamak tam bir vizyonsuzluk. Dursuna bu iş cuk otursa da ben Erden beye bunu hiç yakıştıramadım. Hayır yerine getirdiğin adam o ayarda olur anlarım ama Cenk bu kredi çekip iddiaya basan adam.Katılıyorum
Her devrin doğrularını almak lazım renktaş
Mesela Burak döneminden campos buna en iyi örnektir
Yine Terim döneminden Mert Çetin mesela
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyy biddiko biddiko yerim seni kurekikoOysss süper Nelsona 6 M lik teklif gelir simdi![]()
Ramos önce antremanlara ciksin. Gecen sezon toplam 10mac oynadimi sakatliklardan?De Ligt - Ramos - Kimpempe 3'lüsü yaratılır muhtemelen.
dransfer bombaları geliyor gibiKokuyu aliyor musun knk
evet stilettogözüne mi sokmuş topuklu ayakkabıyı?