GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 77

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
505,5K
Sayfa
77/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftarın haklı olduğunu kim söyledi ki ? taraftara kalsa kulüp çoktan batmıştı çünkü kötü hissiyat olduğunda herkes berbat - herkes gitsin. (FM oynar kafasında bakanlar var realiteye) - taraftar hep ister diyorum, haklı demedim. :D

bundan 10 sene evveline kadar en aklı başında taraftar kitlesi Galatasaray'daydı. twitter sayesinde herkes kendinde söz hakkı buldu. her şey karman çorman oldu. taraftar madem transfer istiyor, organize olacak yönetime baskı yapacak. onu da göremiyorum. ultraslan ayrı, twitter fenomenleri ayrı, mahvettiler bütünlüğü. en başta taraftarın düzelmesi gerekiyor.

Bunların transfer yapacağı yok transferin sonlarında adı sanı duyulmamış iki futbolcu alırlar tamam olan Okan hocaya olacak garibim ne umutlarla gelmisdi ama maalesef bu gidişle başarı zor arkadaş anlamak mümkün değil en az borcu olan biziz diğer takımlar çatır çatır transferler yapıyorlar bizimkilerde ne iş anlamadım

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eskiden almanlara ve ingilizlere özenirdi herkes (transferleri erken bitiriyorlar diye).

Günümüz sartlarinda artik Türkiye'de bile bazi kulüpler kendi capina göre acil ihtiyaclarin cogunu hemen getirebiliyor.

Konya'da Skubic futbolu birakti, hemen cat diye gecen sene ligde iyi top oynayan Cebrail ve Ahmet Oguz'u sag beke cözdüler.
2 kaleciyi gönderip Bursa'nin kalecisini aldi. Musa Cagiran gitti hemen bir yabanci cözdüler.

Eyüpspor'a bakiyorsun sözlesmesi devam eden 5-6 oyuncusu kaldigi icin sifirdan kadro yapmak zorunda ve Temmuz'a girmeden 10-11 oyuncuya imza attirip idmanlara cikardi.

Siyasi parti destekli Trabzonspor gercegi var ama adamlar parayi kullanmayi biliyor en azindan. Bu ligi bilen kendilerine göre kaliteli oyuncu grubu olusturmaya calisiyorlar. Nwakaeme'nin santajlarina boyun egmediler. Biz Ömer Bayram'a 3, Tasdemir'e 2 yil sözlesme verirken adamlar en kaliteli yabancisina paradan dolayi rest cekti.

Serkan ve Peres sakatlaninca gercek bir sag bek kalmadigi icin hemen birini getirdiler. Danimarka milli takiminin genis oyuncu havuzunda yer alan Larsen sol bekte de oynayabiliyor. Peres, Dorukhan, Serkan, Dogucan ve Siopis bizde olsa sakatlanan 2 sag bek Peres ve Serkan'in yerine nasil olsa Dorukhan ve Dogucan var, hatta zorda kalirsak Siopis'i sag beke cekeriz falan derdik.

Orta sahasinda kara bir delik olan kulübümüz 17 Haziran'da acilan transfer tahtasinda hala orta saha alabilmis degil.

Timur ve Ergün ettikleri laflarin altini dolduramadilar henüz. Isitan isimli sahis ve Elmas'i andiriyor maalesef.

Takımda as oyuncu eksikliği var fakat kulübeden girip skor yapacak oyuncuda eksik
Misal geçen sene kerem olmasa ciddi ciddi dusebilirdik
Büyük takımın skor üreten adam 2 3 kişi olamaz

Takim elbise giymek ve vaatlerde bulunmak kolay.

Asil olay bunlari icraata dökebilmek.

10 günde aday olmaya karar verip apar topar liste yapip 30 tane powerpoint slayti hazirlamak transfer yapmaktan daha kolaymis anlasilan.

solbakken olmasa da olur.vargas veya djenepoyu alsak keşke
solbakkenin manageri çok net bizden fazla para koparmak için diğer klüpleri kullanıyor.Roma,napoli falan böyle bir adam için bu kadar uğraşmaz.Bu takımlarda özellikle napolide çok ciddi ekonomik güç var.

bu solbakkenin romanyalılardan bir farkı olacağını zannetmiyorum.Bu senede millet orta saha saplantısına gire gire diğer mevkileri boşlayacağız.Bu kanatlar ve forvetle bizden hiçbir halt olmaz.İstediğin orta sahaları getir.

her sene aynı hatalar yapılıyor.İnanılmaz yemin ederim. bu durumun sorumlusu başımızdakiler fakat şu yorumlara baktığımızda taraftarında onlardan aşağı kalır yanı yok.

Takim elbise giymek ve vaatlerde bulunmak kolay.

Asil olay bunlari icraata dökebilmek.

10 günde aday olmaya karar verip apar topar liste yapip 30 tane powerpoint slayti hazirlamak transfer yapmaktan daha kolaymis anlasilan.
Bu kulüpte seçimden önce kasa kolaylığı diye sallayan herkes baskan olmaya başladı. Defalarca söylüyorum bu adam da kuru sıkı.

Nevzat Dindar: "Galatasaray çok iyi bir kadro kuracak. Bundan eminim. 'Son gülen iyi güler' diyorum, bir bildiğim var ki diyorum. Çok iyi transferler yapacak Galatasaray. İnsanlar içini ferah tutsun."
Nevzat Dindar gibiler vesilesiyle taraftarın gazını almak için ortaya laf atarlar yersen bunlar yine kimseyi alamayacaklar

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başka forumlarda da tırmalıyordu baktı olmadı üye asetiyle twitterda duyumculuk oynamaya başladı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fatih terim bununda içinde bulunduğu bir kac hesabi ifsaladiginda bir duruş gösterip kapatmıştı hesabını ama etkilesimsiz yapamayinca çıktı gene ortalığa ilk burada gördüm ben sonra gsbaskette falan da yazıyordu. Ama bir insanın hiç mi duyumu tutmaz bir tane bildiği birsey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt