Sami Karakoç
İmparator
Besiktas sampiyon olsa bari
İşte gerçek taraftar helal olsunBen yönetime güveniyorum
Bu sezon da ziyan oldu gitti...Çok büyük kerizlediler bizi. Erden Timur bile büyük puan kaybetti, bu yönetimin ömrü uzun olmaz kanımca
Adolf jr memiktasi sömürmüs diyebilir miyiz admir beyWeghorst'un Staş'a maliyeti toplam 100 milyon TL 8 ay için
Normal de coktan batmis olmalari lazim. Hala transfer yapabiliyorlar.Bjk batmaya çalışıyor galiba.
Rdsh 4 büyüklerden en fazla bizim transfere ihtiyacimiz vardi gecen seneye gore
SüpersinHaydi Dursun Haydi Erden Haydi Cenk Size güvenim tam son yillarin en iyi kadrosunu kuracaginizdan eminim :sarıkalp::kırmızıkalp:
Alex pijanic farkli degil. Inanilmaz hizla ucuruma yaklasiyorlar.1 yıllık mı kiraladılar yani ? öyleyse %100 ünü ortaya koymayacaktır. formda kalayım 3 M cukkalayayım.
İsminle özdeş mi bu mesajlar renktaş.Haydi Dursun Haydi Erden Haydi Cenk Size güvenim tam son yillarin en iyi kadrosunu kuracaginizdan eminim :sarıkalp::kırmızıkalp:
Beter olsunlar su verenleri olmasınAlex pijanic farkli degil. Inanilmaz hizla ucuruma yaklasiyorlar.
ne diyonlige yetişmez belki ama dönem bitmeden yeterli sayıda adam geleceğine inanıyorum hala
Haydi Dursun Haydi Erden Haydi Cenk Size güvenim tam son yillarin en iyi kadrosunu kuracaginizdan eminim :sarıkalp::kırmızıkalp:
kritik bölgeler yetişmeli ama yav - ligin ilk 3 4 haftası sadece hedef orası olduğu için gözdağıda verme adına bence inanılmaz önemli.lige yetişmez belki ama dönem bitmeden yeterli sayıda adam geleceğine inanıyorum hala