GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 80

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
505,7K
Sayfa
80/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yönetim jao pedro peşinde koşuyorsa, ve gelirse çift forvet oynamak zorundayız.
genelde 3-5-2 de çift forvette oynamış hep. ayrıca assist özelliği de çok düşük, geçen sene 4 assist yapmış.
bu adam sneijder hagi gibi 10 numara değil bildiğin forvet, acıktıysan 5lt su almazsın. gomis diagne muhammed var bu yüzden öncelik ortasahada olmalı.
pedro.webp

Sayin Özbek‘in vücuduna hiçbir şekilde uymayan derin ses tonuyla, GS TVde milyonların karşısına çıkıp, basına aynı masada oturan 9 yeni takviyeyi “Sevgili Galatasaraylılar” diye tanıtmaya başlayacak olmasına az kaldığını düşünmekteyim

Bu batık kulüplerin içerisinde en iyi durumda olan biziz hatta +ya çıkma ihtimali olan tek büyüğüz gayrimenkul değerleri ile ama transfer kabızıda biziz. Bunu Galatasarayın parasını çarçur edemeyiz mantığınada oturtamıyorum ben geçmiş dönemlere bakınca. Üzücü gerçekten öyle yada böyle kritik noktaları kampa yetiştireceksin. Adaptasyonu sürekli ligde yapmaya çalışıyoruz. Sonra adam geç geldi alışamadı, yeterli kondisyon yüklenemedi 50 tane bahane geliyor arkasından. Tamam paramızı sağa sola dağıtmayalımda bütçemiz doğrultusunda adamlara gidelim o zaman hem şov yapıp beklentiyi arşa çıkartıyorlar sonra bizim limitlerimizi aşıyor diyorlar.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt