Tugay Nidag
Büyük Kaptan
Pedro +Sanson/Carvalho/Oliveira dan biri geliyorsa, bence ücüncü OS U23 biri olsa daha iyi olur. 2 tecrübeli OS yeter.
Ndombele falan bunları almaya hiç gerek yok satın alamazsın zaten de kiralamak da mantıksız geri dönüşü olmayan bir Total kiralama ve maaşla 6 milyon euroyu bir seneye veriyorsun adama opsiyon koyamazsin hadi koydun diyelim o da 17-20 den aşağı olmaz en az 19-20 sezonundan hiç mi ders almadıkMarcao'yu 13-14'e satıp Ndombele'ye parayı gömsek kabul ederler mi ?
Bu hamleye gol kralımız Umut Bozok'la cevap verilmeli derhal!
belotti weghorst denilen herifi sağ ,geri kalan forvetleri sol dizne oturtur isterim açıkçasıMustafa Muhammed 8 milyona satilsa ve 6 milyonu Belotti icin imza parasi verilse razı gelir misiniz?
Gelmem 6 imza verdin 4 yıldan 6 da maaş verdin 30 milyonluk paketMustafa Muhammed 8 milyona satilsa ve 6 milyonu Belotti icin imza parasi verilse razı gelir misiniz?
Sokarım defansa berkanla taylan hesapta var da ne oldubu sergio'nun defansif yönü , temposu cok mu dusuk
Sezon boyu toplamda 35+ maç 80+ dakika ortalamayla oynayabileceğine inandırırsa verilir tabii kiMustafa Muhammed 8 milyona satilsa ve 6 milyonu Belotti icin imza parasi verilse razı gelir misiniz?
Evetbu sergio'nun defansif yönü , temposu cok mu dusuk. herifi genel olarak begeniyordum supheye dusurdunuz
Selçuk İnanin iyi dönemindeki defansi kadar yanındaki dos çok önemli olur ama ofansa katkısı fena olur çok teknik oyuncubu sergio'nun defansif yönü , temposu cok mu dusuk
Ben tecrübe konusunda değilim nevzat'ın çelişkisini belirtmek istemiştim. Oyuncu yatinca çok para istedi diye haber yapiyor ama başka bir oyuncu ayni fiyata gelince de hiç ücret konusunu açmıyor.Biri tecrübeli oyuncu biri tecrübesiz.Bence normal fiyatlar..
Nevzat Dursun'u pek bi severBen tecrübe konusunda değilim nevzat'ın çelişkisini belirtmek istemiştim. Oyuncu yatinca çok para istedi diye haber yapiyor ama başka bir oyuncu ayni fiyata gelince de hiç ücret konusunu açmıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi