Sami Karakoç
İmparator
nevzatın bahsettiği 8 kim reis tahminini alalımNevzat Dursun'u pek bi sever![]()
nevzatın bahsettiği 8 kim reis tahminini alalımNevzat Dursun'u pek bi sever![]()
sanskn, oliveira felannevzatın bahsettiği 8 kim reis tahminini alalım
Sergio Oliveira olabilir reis bi haber vardı oyuncu için yarın kulübüyle görüşülecek diyenevzatın bahsettiği 8 kim reis tahminini alalım

Ndombele,carvalhodan iyisi de gueye iste yusufnevzatın bahsettiği 8 kim reis tahminini alalım
Teşekkürler Yigitcim, avatar seçimi yaparken takımdan ayrılması gerekenler için kullanalım o zaman bizde seni daha çok severizAğabey seni çok seviyorum idolümsün number one'sın abi
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tabi diğer yönetimler varken haber alamayan adam bir anda en güvenilen gazeteciye cikti doğal.Nevzat Dursun'u pek bi sever![]()
bu hafta acıklanacak diyor yaw ndombeleyi alsamamız eylülü bulur. o herif ağustos sonuna kadar kalır tottenhamdaNdombele,carvalhodan iyisi de gueye iste yusuf
Hakem konusu, yk felan muazzamiyi başladı böyle devam eder inş
Eee hani 28 şampiyonluk filan
ulan emre bile sunu diyor adamın 3 kurus aldıgı paraya göz diktiniz. kupalar 3m den değerlidir. muslera gs nin kalesidir. (mecazi)
Sol acik sadece Kerem ile olacak iş değil sağ açığa onjekuruyu alabilirler aynı zamanda bu tirezegueti niye almadiki Bizimkiler transfer yapmasını bilmiyorlar şimdi üç tane boş adam alacaklar sırf transfer yapmak için koskoca bir sezon boşa gidecekyabancı basında hiç haber cıkmadı neredeyse. gueye için tuttomercato haber yaptı. sergio için o jo. carvalho için ispanyada haberler cıkıyor. sansona denk gelmedim daha
zor transfer. oyuncu romada devam etmek istiyordu ama opsiyonunu kullanmadılar. portekizde de kalmak istemiyormuş kendine kulup bul demişlerSergio Oliveira olabilir reis bi haber vardı oyuncu için yarın kulübüyle görüşülecek diye![]()
Niye heycanlaniyon renktas. Fiyatini sorar kacarizOy bana bişeyler oluyo 5 dkda duyum orgazmına soktular