Murat Durmaz
Hocaların Hocası
Bi Kilyos'a falan git barifm'de gs kariyeri açıp transfer şov yapayım

Bi Kilyos'a falan git barifm'de gs kariyeri açıp transfer şov yapayım

Onun garantisi olmazSezon boyu toplamda 35+ maç 80+ dakika ortalamayla oynayabileceğine inandırırsa verilir tabii ki

italyadan ses çıkmadı yarın düşer haberler
dün gece pedro için cagliari juve macını actım 30dk top cagliariye gelmedi uyuya kalmışım sonraAcaba diyorum false 9 oynayip Liverpoolda Firmino görevini João Pedro ya mi verecegiz ama Okan STsiz de oynamaz hmm Kafamda deli sorular var arkadaslar
Tabii ki, kariyerinde sakatlık görmemiş adamı da getirdik, maça çıkmadan gitti. Bu arkadaş geçen sezon fena alarm verdi. O yüzden demiştim onuOnun garantisi olmaz![]()

kalemizde muslera olduğundan gol yememek için dört savunmacıyı kaleye sokacak direkt hocam.![]()
Okan Buruk 4 Tane Yeni Stoper İstiyor!
@yakupcinar: "Okan Buruk, Marcao'nun gitmesi halinde 4 stoper transferi istiyor."www.gscimbom.com
Bre hadsiz benim mesajımı düzenleyerek cevaplamak da nedir????Bos yapma
Şimdi senin bi tane mesajını editleyip hoş olmayan şeyler yazacağım
Olm deli mi skt juve maçını ne açıyondün gece pedro için cagliari juve macını actım 30dk top cagliariye gelmedi uyuya kalmışım sonra
SS broAcaba diyorum false 9 oynayip Liverpoolda Firmino görevini João Pedro ya mi verecegiz ama Okan STsiz de oynamaz hmm Kafamda deli sorular var arkadaslar
O nedir hocam?(malum espiri)