Yakupun dediklerinden yola cikarsak wc ndombele evander nasi olur sami
Lille zamanlarında daha sık takip ettiğim bir oyuncuydu ama Lyonu pek sevmem o yüzden takip edemedim son iki yılını iyi oyuncudur beğenirim ayağı düzgün defansif orta sahalardan Brezilyalı sonuçtalyondaki thiago mendesi 6 numara olarak begenir misin?
Martinez iyidir de onun oynadığı kanat oyuncusu tarzı bizde yer bulamaz çizgiye basan değil içe kat eden oyun kurucu bir kanat lazım bize29 da olur. Hem daha iyi ucuza kapatırız.

cenk ergun real madridden cabellosu alsa faydası ne olur bu cabellosun abi?Lille zamanlarında daha sık takip ettiğim bir oyuncuydu ama Lyonu pek sevmem o yüzden takip edemedim son iki yılını iyi oyuncudur beğenirim ayağı düzgün defansif orta sahalardan Brezilyalı sonuçta
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ceballosun büyük faydası.olur da adam baya zeki ve teknik oyuncu ama buralara düşecek adam değilcenk ergun real madridden cabellosu alsa faydası ne olur bu cabellosun abi?
bonservise 10 milyon cekmişler.cengo bi surprız yapsa keşkeCeballosun büyük faydası.olur da adam baya zeki ve teknik oyuncu ama buralara düşecek adam değil
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
''Fatih Terim'' Bugüne dek görüp hatırladığım en fanatik 2. isim...Sağ beke yerli buldum
![]()
Fatih Terim Karabagli - Oyuncu profili
Fatih Terim Karabagli, 23, Belçika ➤ R Arquet Namur FC, 2022'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 14 Kas 2002, ,www.transfermarkt.com.tr