Defansif olarak yetersiz.hem carvalho hem oliveira bana uyumlu gelmiyo,ikisi de iyi topcu olsa da.sergio iyi topcu reis neden istemiyorsun
Defansif olarak yetersiz.hem carvalho hem oliveira bana uyumlu gelmiyo,ikisi de iyi topcu olsa da.sergio iyi topcu reis neden istemiyorsun
Donk'tan bi Pogba çıkaran Fatih hocaya bi defa daha teşekkür edelim..Zaten Badou satılıp maaşlar ödenmedi mi yav o dönem. Efsane bir satıştı. Yerine kimsenin alınmayıp Donk ile şampiyon olunduğu anektodunu da belirtmek gerekir bu durumda.
gueye için uğraşıyorlar dedi haluk. gueye sergio fena olmaz.Defansif olarak yetersiz.hem carvalho hem oliveira bana uyumlu gelmiyo,ikisi de iyi topcu olsa da.
Dün belirttiğimiz gibi Sevilla, Marcao için İstanbul’da…
Kısaca Futbol Direktörü Cenk Ergün, bugün İspanya’ya ya da yurt dışına gitmeyecek…Carvalho, oliveira ve onlerinde pedro temposuz kalir. carvalho gelecekse 8 numara biraz daha tempolu olmasi lazimDefansif olarak yetersiz.hem carvalho hem oliveira bana uyumlu gelmiyo,ikisi de iyi topcu olsa da.
Ahlaksiz bedevi FeghouliSofiane Feghouli: "17/18 sezonunda elde edilen şampiyonluk, Tudor'un sezon başında transfer ettiği oyuncular ve sezon başı kampındaki üst düzey antrenmanla geldi."
@Aydın Aslan
Nexus kolpa bir kaynak. Şimdi biraz dış basına baktım, İtalya'da flop demişler. Hatırladığım kadarıyla 13 milyon satın alma koyulması da herkes için şaşırtıcı olmuştu. 3 değil ama 5-6'ya bitebilir bence.Nexusa gore birçok talibi varmis,oyuncud a ikna edilmemis daha.olasi yok bence bu isin
Zaten kastedilen o.hoca da iki yönlü adam istiyo.3 kez dinledim toplantıyı, dedigi profillere uymuyo bu ikisi deCarvalho, oliveira ve onlerinde pedro temposuz kalir. carvalho gelecekse 8 numara biraz daha tempolu olmasi lazim
Sergio regista, Gueye 8 olur mu sence? Gerçi yana yana 4-2-3-1; 4-2-4 tarzı bir şeye doğru gidiyoruz sanki.gueye için uğraşıyorlar dedi haluk. gueye sergio fena olmaz.
Yine de ndombele gelecekse,ndombele gelsin.bi de onanaNexus kolpa bir kaynak. Şimdi biraz dış basına baktım, İtalya'da flop demişler. Hatırladığım kadarıyla 13 milyon satın alma koyulması da herkes için şaşırtıcı olmuştu. 3 değil ama 5-6'ya bitebilir bence.
fussballın o kısmından pek anlamam reis.Sergio regista, Gueye 8 olur mu sence? Gerçi yana yana 4-2-3-1; 4-2-4 tarzı bir şeye doğru gidiyoruz sanki.
Zaten Badou satılıp maaşlar ödenmedi mi yav o dönem. Efsane bir satıştı. Yerine kimsenin alınmayıp Donk ile şampiyon olunduğu anektodunu da belirtmek gerekir bu durumda.
Ndombele'yi bir sene izleriz anca.Yine de ndombele gelecekse,ndombele gelsin.bi de onana