Adnan Korkut
Taçsız Kral
3.5 milyona ikna edelim. 2.5 milyon biz verelim gerisini ağalar halletsingueye 4 milyon yıllık
1m eyüp başganı
1m erdem
1 dolar dinçer azaphan
yıllık 1.999.999 m h.o
3.5 milyona ikna edelim. 2.5 milyon biz verelim gerisini ağalar halletsingueye 4 milyon yıllık
1m eyüp başganı
1m erdem
1 dolar dinçer azaphan
yıllık 1.999.999 m h.o
Bu adam ilk baslarda televizyona cikip bir dedigi bir dedigini tutmayan rezil fbjkli yorumculari patlatiyordu. Sonra cok taraflisin niye Gslilere yapmiyosun falan diye sikistirdilar bunu oysa televizyonlarda 100 tane fbjkli andaval varsa bir tane cimbomlu andaval vardi onlarda cok daha fazla bu tip hem mal hem holigan hem kendini zeki sanan sark kurnazi. Neyse bu kardesimiz de takipci kaybetmemek icin mecbur Evren Turhan'la falan tassak gecmeye basladi hani bakin ben tum mallara karsiyim gibisinden. En cok Bjklilerle tassak geciyodu ama sonra ne olduysa buna video falan sildirdiler laf falan attilar mahkemeyle korkuttular bence o ara hesap el degistirdi simdi cizgisi cok farkli ve tehlikeli de biri boktan boktan insanlari unlu ve platform sahibi etti.çok merak ediyorum kim bu herif ya
üstat seni engellemicem zorlamaTransfer
Gueyeye hayir!
reis bana da en fazla 200k daha iskonto yapar gibi geliyorPSG den net 3.3 alan adama 4 milyon vermiyorsan zaten gelmez Gueye 33 yaşında olsa ne olur olmasa ne olur 36 ya kadar tazı gibi oynar adamın insanüstü bir vücut yapısı var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beni engelledin ama hirboüstat seni engellemicem zorlama
doğru değilBeni engelledin ama hirbo
gscnin bugunu buldun hea kuzen

Canım benim ya hiç engeller midoğru değil
Umuyorum 12 m peşin ödeme şartıyla verilmiştir,çünkü bize canlı para lazım .ayrıca 3 m euroda sonradan ödeme oluyorsa.şuanki bu anlaşma 18 m euro gibi bi görülebilir .
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi