GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 355

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,7K
Sayfa
355/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok merak ediyorum kim bu herif ya
Bu adam ilk baslarda televizyona cikip bir dedigi bir dedigini tutmayan rezil fbjkli yorumculari patlatiyordu. Sonra cok taraflisin niye Gslilere yapmiyosun falan diye sikistirdilar bunu oysa televizyonlarda 100 tane fbjkli andaval varsa bir tane cimbomlu andaval vardi onlarda cok daha fazla bu tip hem mal hem holigan hem kendini zeki sanan sark kurnazi. Neyse bu kardesimiz de takipci kaybetmemek icin mecbur Evren Turhan'la falan tassak gecmeye basladi hani bakin ben tum mallara karsiyim gibisinden. En cok Bjklilerle tassak geciyodu ama sonra ne olduysa buna video falan sildirdiler laf falan attilar mahkemeyle korkuttular bence o ara hesap el degistirdi simdi cizgisi cok farkli ve tehlikeli de biri boktan boktan insanlari unlu ve platform sahibi etti.

Bıktık şu maliyet hesaplarından be kardeşim bıktıkkk

Biz taraftarız kardeşim Gueyeyi de Ndombeleyi de istiyoruz

Alışın artık Galatasaray'ın parası var şu fakir kafasına öyle bir soktular ki bizi çıkamıyoruz anasını

Sadece Mecidiyeköydeki rezidansların değeri borçları kapatacak düzeyde...

Rivayla Floryadan çok acayip paralar gelecek, adayla falan beraber hiç şakasız dünyanın en varlıklı kulüplerinden biriyiz

Bir iki sene içinde kurlar biraz normalleştiğinde çok çok farklı bi noktada olucaz, tabi Dursun bize kazık atmazsa :LOL:

pedro hocasından helallik istemiş
1657218587515.webp

Net mevkisi olmayan kaanı niye istiyoruzki bu kadar

Sağbek olmaz,os olmaz,3lü stoperin sağı olur ama biz 3lü oynamıyıcaz

Nelson ve abdulkerim varken,denayerin gelmesi söz konusuyken birde elinde tam 4. Stoper olacak emin varken saçmalık

Umuyorum 12 m peşin ödeme şartıyla verilmiştir,çünkü bize canlı para lazım .ayrıca 3 m euroda sonradan ödeme oluyorsa.şuanki bu anlaşma 18 m euro gibi bi görülebilir .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şunuda eklemek istiyorum,eğer elimizde fırsat transferleride varsa ve bu transferler o canlı para ile bitecek zemindeyse 12 kabul edilebilir .yani ticarette bazen 3 alırsın para az gibi görünür ama o üç bi sene sonra 10 para elinde olsa bile o fırsatlar birdaha gelmez .umuyorumki sebep budur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt