GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 362

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,7K
Sayfa
362/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı geçen isimler iyi isimler ama yaşları sebebi ile geri dönüş olmayan topçular, Solbakken veya Yusuf Demir gibi ileride para edebilecek 1-2 top tepici de almak lazım sanki.
Ben açıkçası yaş muhabbetini orta sahada çok umursamıyorum. 3 sene katkı verebilirler yeter zaten. Yanlarına zamanla genç serpistirirsin bunda sorun yok. Bizim direk sonuç alacak oyunculara ihtiyacımız var. Zaten olması gereken de bu. Yani gençleri direk sürünce ne oldu gördük. Ama işte hem 30+ oyuncular hemde 6 numara carvalho bana bir türlü mantıklı gelmiyor. Böyle bir plan varsa umarım ben yanılıyorumdur

Valla renktas yanlış analiz etmiş olabilirim ama ben ısınamadım buna.

Adamın Xavi benzeri dönüşleri var, kalçasını koyduğunda o fizikle çok rahat top saklayabiliyor, yürüye yürüye rakip ceza sahası içine girebiliyor adam, yıllardır La ligada Betis gibi teknik oyunculardan kurulu takımda defanstan rahatlıkla top taşıyor, bacak arası atıp yaptığı golü benim diyen forvetler atamaz.

İStemeyenler de adam yeterince sert değil diye istemiyorlar zaten, adam gereğinden fazla teknik bi oyuncu

İşte böyle bir sistemi oynamak için oliviera yanına kimi koyacaksın. Yani illaki faydalı olur olmaz demiyorum. Ama arka taraf çok boş kalır. Olivierada savunması çok iyi değil. Ama illaki hoca biseyler düşünmüştür. Yinede ben Pedro nun halen yem olabilecegini düşünüyorum. Gerçi arkaya tam bir supurucu 6 alırsın sorun biraz azalır ama bu adamda carvalho değildir heralde. Yani mantıksız geliyor carvalho Oliviera Pedro orta sahası. Ofansif anlamda muazzam ama yumuşak.
İşte 6 çok kritik bizim için,eğer doğru profili bulursak güzel işler takım tabi bide pedronun yanına doğru fw i bulmak lazım

Bugün ılgaz çınar neco,elmander,melo selçuklu döneme benzetmiş şuan düşünülen oyuncuları sergio=selçuk,pedro=neco doğru gerçekten

Meloyla elmander lazım birer adet,fwi buluruzda 6 çok zor

Bizim taraftar hem ayranim dokulmesin hem de popoma bir takım kötü olaylar olmasın istiyor Gueye gelsin abi ama 2 milyondan fazla vermeyelim adam PSG de zaten 3.3 kazanıyor Avrupa'da yoksun ligin önemsiz bir lig para vermezsen zaten sana niye gelsin Gueye lan bu farkında mısınız

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani burkay sana hic yakistiramadim
Bu adam 33 yasinda

Atiba harici bu ulkeye gelen herkes saldi
Fernando bile 2. Senesinin son 6ayi salmaya baslamisti

Adamın Xavi benzeri dönüşleri var, kalçasını koyduğunda o fizikle çok rahat top saklayabiliyor, yürüye yürüye rakip ceza sahası içine girebiliyor adam, yıllardır La ligada Betis gibi teknik oyunculardan kurulu takımda defanstan rahatlıkla top taşıyor, bacak arası atıp yaptığı golü benim diyen forvetler atamaz.

İStemeyenler de adam yeterince sert değil diye istemiyorlar zaten, adam gereğinden fazla teknik bi oyuncu
Kesiciligi nasıl sence peki. Mesela olivieranin defansif zaafları ve diyelim ki Pedro geldi. O zaten defansla alakası yok. Bu iki oyuncunun defanstaki zaafiyetini giderebilir mi? Asıl soru bu bence. Hızlı çok iyi kesici ve sert bir 6 no çok daha iyi olmaz mı ?

1657220776402.webp

----------------kale---------------
mert nelsson abdül pva
----------sergio gueye------
yunus-----pedro---kerem
---------------sirlord------------

Böyle oynasaydik barcayi gecermiydik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt