GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 363

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,7K
Sayfa
363/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yiyici bir manita yapmayı düşünüyorum
İş bankasi Maximum kullanırım yıllardır hiç üzmez taksit avantajıdır falan iyi baya renktaş

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İş bankası aileden gelen bir gelenek bizde maaşı taşırsam ne gibi bir avantaj olacak onu inceleyip geçebilirim şu an garantideyim
Hsbc

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yarım saattir en şekil kredi kartına bakıyorum tip olarak böyle bir bankanın varlığını bile unutmuşum

Denizbank kartları çok hoş duruyor

Kesiciligi nasıl sence peki. Mesela olivieranin defansif zaafları ve diyelim ki Pedro geldi. O zaten defansla alakası yok. Bu iki oyuncunun defanstaki zaafiyetini giderebilir mi? Asıl soru bu bence. Hızlı çok iyi kesici ve sert bir 6 no çok daha iyi olmaz mı ?
Pedronun defansla mı alakası yok 😂 İtalya liginde en çok top kapan hücum oyuncularının başında geliyor

İşte 6 çok kritik bizim için,eğer doğru profili bulursak güzel işler takım tabi bide pedronun yanına doğru fw i bulmak lazım

Bugün ılgaz çınar neco,elmander,melo selçuklu döneme benzetmiş şuan düşünülen oyuncuları sergio=selçuk,pedro=neco doğru gerçekten

Meloyla elmander lazım birer adet,fwi buluruzda 6 çok zor
Güzel benzetme aslında ama pedro necatiden cok daha teknik ve bitirici ayrıca çalım özelliği var.
Sergio da 3x Selçuk derim :)
Yine soru işareti 6 numara. Carvalho o işi yapacak adammi emin olamıyorum. Ama tespitler güzel renktas.

Marcao 12'ye satılıp yerine senelik 2.5 milyon Euro maaş ile denayer alınırsa hiç bir anlamı olmaz.
Hem para çöp olur hem de oyun kuran ve sakatlanmayan istikrarlı stoperimizi kaybetmiş oluruz

Yani burkay sana hic yakistiramadim
Bu adam 33 yasinda

Atiba harici bu ulkeye gelen herkes saldi
Fernando bile 2. Senesinin son 6ayi salmaya baslamisti
Tamam 33 yaşında da Gana Gueye 30 yaşında PSG yaptı salacak adam oralara zaten o yaşta gitmezdi bahsettiğimiz oyuncu PSG nin 11 oyuncusu direk lgbt olayı olmasaydi zaten böyle bir fırsat olusmazdi

Muslera
Mert Nelsson Abdulkerim Pva
Yunus Gueye Oliviera Kerem
*Pedro *Seferovic

kanimca burda kritik olan konu; *yedekler. bu baglamda saglam yedek_rotasyon kadrosu olmali,kalibresi ilk 11 olan.
cikan isimler ozelinde, ->>
*seferovic konusunda , gecen sezonki mac sayisi dusundurucu. saglik durumu saglamsa, dogru profil. *oliviera ise bu sezon roma ozelinde baslangic begendim fakat > kart konusu ve tempo.

Ben asil sunu merak ediyorum; J. Pedro gelirse *ikinci forvet a ka *Necati Ates gibi mi oynayacak?

Yoksa bildigimiz 10 numara gibi mi?

genel anlamda :
nacizane, gozlemledigim kadariyla oyuncuya dair yanilgi bazli bakis mevcut_'kimi yorumlarda~forumumuzda ve eklenen twitt linkler ozelinde...

resmi olarak geldiginin akabinde gerek gorulurse detay gozlemimi yazmayi dusunuyorum. kendi resmi basligina olmak kaydiyla.

kisaca; dogru tipoloji ve profil.

Pedronun defansla mı alakası yok 😂 İtalya liginde en çok top kapan hücum oyuncularının başında geliyor
Hayır o anlamda demedim. Sen muhtemelen rakip ceza sahasında rakip çıkarken kaptığı toplari diyosun o ayrı birşey. Rakip üzerine gelirken nasıl, önemli olan bu. Orta sahada koşup press yapabiliyor mu. Yada rakip baskı yaparken top kapabiliyomu bunlar değilse bahs ettiğin rakibe baskı kurduğun anlarda forvetin bile top çalabilir. Yani bunu eleştiri yada muhalefet olarak algılama renktas insanların fikrini merak ettiğim için soruyorum

Yiyici bir manita yapmayı düşünüyorum

İş bankası aileden gelen bir gelenek bizde maaşı taşırsam ne gibi bir avantaj olacak onu inceleyip geçebilirim şu an garantideyim

yarım saattir en şekil kredi kartına bakıyorum tip olarak böyle bir bankanın varlığını bile unutmuşum

Denizbank kartları çok hoş duruyor
Manitanin yiyici olduğunu biliyorsan yansın geceler sabahlar olmasın tarzı bir ilişki olacak gibi renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt