GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 364

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,7K
Sayfa
364/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferi söz konusu olan oyuncular ile ilgili muhakkak ki herkesin en başından pozitif ya da negatif önyargıları olabiliyor.

Ancak transfer bildiğin bir noktada şans işi de. Melo'nun haberi ilk çıktığında yazılanları hatırlıyorum mesela, adam geldi GS tarihinin en iyi 3-4 yabancı oyuncusundan biri oldu verdiği katkı anlamında.

Bence transferde en önemli kriter (oyuncu kalitesinin belli bir düzeyde olmasının dışında) oyuncunun geleceği takımda sürekli oynayan bir oyuncu olması, sakatlık geçmişinin minimum düzeyde olması ve karakterli olması.

Bu kriterleri sağlayan, mevkisine ihtiyacımız olduğu her oyuncu buyursun gelsin.

Gueye gibi talisca gibi üst düzey adamlarin maaşını fenerin Özil.yoluyla cozeceksin bukadar basit kulüp ben 3 veriyorum diyecek bitti geri kalanı erden bey verir

hqdefault.webp

Güzel benzetme aslında ama pedro necatiden cok daha teknik ve bitirici ayrıca çalım özelliği var.
Sergio da 3x Selçuk derim :)
Yine soru işareti 6 numara. Carvalho o işi yapacak adammi emin olamıyorum. Ama tespitler güzel renktas.
Carvalho başka bir td ve oyun anlayışıyla,yanında başka oyuncularla muhteşem olabilirdi ama bu kadroya uymaz bence

Melo selçuğun başarısının sırrı emre ve engindeydi,yunus ve kerem kotaramazlar onlar gibi

Engin yeri geldiğinde krallar gibi çift 8 oynuyodu melo yokken selçukla,keremi düşünsene orda bi

El neny uyabilirdi o tren kaçtı,belki capoue olur ama oda 33 yaşında,wonderkid rskinide alamayız,bakalım ne yapıcaz

Keşke bu acun,fenerde yönetici filan olsa da batmalarini hizlandirsa
Herifin futboldan anlayışı koskoca 0
İngiltere'den takım aldı onlarca lig ve kaliteli oyuncu var ama Türkiye Ligi'nde çöplerin peşinde koşuyor
Sonra bunun gibi kere başarılı yatırımcı diyorlar

Bizim taraftar hem ayranim dokulmesin hem de popoma bir takım kötü olaylar olmasın istiyor Gueye gelsin abi ama 2 milyondan fazla vermeyelim adam PSG de zaten 3.3 kazanıyor Avrupa'da yoksun ligin önemsiz bir lig para vermezsen zaten sana niye gelsin Gueye lan bu farkında mısınız

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelmesin o zaman? Sabahtan beri sacma sapan laflar

Yillik 3leri 4leri doktun ne basari geldi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt