sıcarlar o menajerin bacağına. yok mu kardesim şu menajerşn hesabını bulacak biraz tehtid edelim korkutalım.
Ben baştan beri Pedro yem diyorum gorcez bakalımbizimkiler pedroyu bekletiyorlar. türk değilse hiçbir menajer öyle bir işe girmez avrupada hele. pedro menajeri kovar öyle bir saçmalık yapsa kafadan
Orda futbol yok atlet veya basket takımına oyuncu geliyor heralde
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iyi de turk diye ifade edersen insanlar da kontenjan icin soyledigini dusunur elbette.Hekimoğlu Bey ben bizde Türk kontenjanından oynayacak demedim yav. Türk vatandaşı dedim.
Bu konuda haklisin ama soyle bir serh dusmek isterim, bizden alanlar ilk etapta cok zarar etmedi. Bruma'dan az bi zarar etti Leipzig ama gercek zarari PSV etti, ya da Arda, Ozan, Telles vs. hep kuluplerine para kazandirdilar.Wonderkid minvalinde dedim renktaş
Markao iyi oynarsa nelsona daha eli açık gelebilir gelecekler
Biz nasıl cica ve morutandan sonra rumen transferine karşıyız,bizden gidenler iyi olursa pozitif dönüş alırız
Yiyici bir manita yapmayı düşünüyorum
İş bankası aileden gelen bir gelenek bizde maaşı taşırsam ne gibi bir avantaj olacak onu inceleyip geçebilirim şu an garantideyim
yarım saattir en şekil kredi kartına bakıyorum tip olarak böyle bir bankanın varlığını bile unutmuşum
Denizbank kartları çok hoş duruyor
Ekli dosyayı görüntüle 166939
Beyler şu civarda kim var iyi footbaler ya. Jamaikalı , Porto Rikolu , Dominikli falan?