Rtş sanki bana masaj yapiliyormus gibi pamuğa dönüyorum yatmadan onceRenktaş senden tırsmaktayım bu nasıl rahatlamak yav
Kumar gibi birakamiyorum bagimlilik yapti her gece
Rtş sanki bana masaj yapiliyormus gibi pamuğa dönüyorum yatmadan onceRenktaş senden tırsmaktayım bu nasıl rahatlamak yav
Bonservisi olmaz bence onunOnunda bize geleceğini düşünüyorum. Romada maddi sıkıntılar var.
Daha iyi takımlarin istemesi muhtemelen daha fazla para vermesi ve menajerlerin işin içi e girip kafa ksristirmasiyla alakalı.kendi futbolcumuzu bile istediğimiz fiyata satamıyoruz. anadolu takımındaki topçular bile daha karakterli duruyor..
Tasak geçiyorlar artık ya. Dogrulatamadim falan yazmış bide
direkt engelleyin geçin
abi bu kadar detaylı düşünmedim ama şuan bize kagıt üstünde iyi geliyo,sahada bi görelim hepsiniReis ben bu is uzerine cok dusundum. Hocalari ille de 3-4-3 diyormus 3-5-2 bile olmaz diyormus. Ideal 11 soyle oluyor o zaman
Ersin
??? - Saiss - Uzunhan
Rosier - Gedson - Josef - Tayfur
Ghezzal - Weghorst - Muleka
Muleka soru isareti ama hucum iyi gibi N'Koudou var en kotu. Orta saha iyi gibi duruyor ama Cozıf bitik vaziyette, Emirhan, Atiba vs. de keserse Gedson'u keser, Cozıfın alternatifi de yok. Sol bek Tayfur gulunc. Rosier kalite ama ilk sezonundaki gibi degil bayadir. Ersin gidebilir deniyordu giderse carsi karisir ki cok iyi kaleci de degil bence. Saiss kalite Uzunhan kapali kutu. Uzunhan'i kesse kesse Montero keser hocalari orada solak istiyor tam 1 cop o da. Soru isareti kismina yazilabilecek en iyi isim Wellinton o da komik gulunc bi herif. Serdar Saatci, Necip vs. de cop net sekilde. Bunlara iyi bi sag stoper lazim aslinda it gibi Denayer'i istemeleri normal. Ama hucum haric kadro s.o.s. veriyor hoca takim savunmasini oturtursa sampiyonluk kovalayabilirler ama subat gibi koparlar bence o durumda bile.
Ne olmus Melikeye