Gökhan Aytepe
10 Numara!
yarın tam gaz devamSabah herkesi almıştık gün sonunda sadece Oliveira kaldı.
Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yarın tam gaz devamSabah herkesi almıştık gün sonunda sadece Oliveira kaldı.
çetin bey gelene kadar 10.000 msj yapalım konuda kilitli kalsınNöbet coşmuş 100 sayfa birikmiş. Başlıyorum okumaya. Gelecekteki kendime mesaj bırakayım bari ileride bu sayfaya gelince okurum.
"Merhaba gelecekteki ben. Ben iyiyim. Umarım hayallerimi gerçekleştirebilmişsindir."
Beyler size bişey söylim mi bu yönetim acayip oyalıyor bizi. Sergio’da da sabaha pürüz çıktı detlerse şaşırmam. Bunlr bişey beceremeyecek belli oldu
Kimleri almıştık ya gündemi takip edemedim sabah.Sabah herkesi almıştık gün sonunda sadece Oliveira kaldı.
Eniiiis ne olacak bu halimiiiizBeyler size bişey söylim mi bu yönetim acayip oyalıyor bizi. Sergio’da da sabaha pürüz çıktı detlerse şaşırmam. Bunlr bişey beceremeyecek belli oldu
Bizi oyalıyorlar buldular bizim gibi saflarıEniiiis ne olacak bu halimiiiiz
Evander ?
Gecen dönemdede Dursun Özbek durdu durdu 1 haftada sov yapti oyalamaya gerek yok. Takimln imkani yok der cikardiBeyler size bişey söylim mi bu yönetim acayip oyalıyor bizi. Sergio’da da sabaha pürüz çıktı detlerse şaşırmam. Bunlr bişey beceremeyecek belli oldu
Aşama aşama bu işler. Zaman geçtikçe taraftar baskısını da öğrendiklerinde ne kadar koparırsak kaar gözüyle bakıyorlar bu işe. Normal.Demiştim size marcao satılmadan önce kimi alacaksak alacaktık. Şimdi para geldiğini gören çakallar paranın hepsini almak için yokuşa sürüyorlar işleri. 2 haftadır menejer ücreti yoktu bugün 2.6 milyon olduğu öğrenildi.
Neyse vardır her işte bir hayır diyelim geçelim. Belki daha iyi birisinin gelmesine vesile olacak bu menejer bozuntusu...
Dedeleri belki Ali Samiyen ile beraber Galatasaray'ı kurmuştur. Veya kurtuluş savaşına katılmıştır. Olumlu düşünelim.Dybala en az 10 m dan asagi maasa gelmez
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi