GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 394

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,4K
Sayfa
394/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nöbet coşmuş 100 sayfa birikmiş. Başlıyorum okumaya. Gelecekteki kendime mesaj bırakayım bari ileride bu sayfaya gelince okurum.

"Merhaba gelecekteki ben. Ben iyiyim. Umarım hayallerimi gerçekleştirebilmişsindir."
çetin bey gelene kadar 10.000 msj yapalım konuda kilitli kalsın

Demiştim size marcao satılmadan önce kimi alacaksak alacaktık. Şimdi para geldiğini gören çakallar paranın hepsini almak için yokuşa sürüyorlar işleri. 2 haftadır menejer ücreti yoktu bugün 2.6 milyon olduğu öğrenildi.

Neyse vardır her işte bir hayır diyelim geçelim. Belki daha iyi birisinin gelmesine vesile olacak bu menejer bozuntusu...

Pedro'nun menajerini bizim kulübe direk bonserviste indirim yaptırayım demiş bizim kulüpte biz kendimiz görüşeceğiz diyip pazarlıkları kulübüyle yapmış Cagliari 5 m euro'yu direk peşin istiyormuş bonus vs yok bizim verdiğimiz 3.5 m euro + 1 m euro bonus'a kabul etmişler hatta Pedro her an haber bekliyormuş muhtemelen çözülür deniyor.

Demiştim size marcao satılmadan önce kimi alacaksak alacaktık. Şimdi para geldiğini gören çakallar paranın hepsini almak için yokuşa sürüyorlar işleri. 2 haftadır menejer ücreti yoktu bugün 2.6 milyon olduğu öğrenildi.

Neyse vardır her işte bir hayır diyelim geçelim. Belki daha iyi birisinin gelmesine vesile olacak bu menejer bozuntusu...
Aşama aşama bu işler. Zaman geçtikçe taraftar baskısını da öğrendiklerinde ne kadar koparırsak kaar gözüyle bakıyorlar bu işe. Normal.

GscimbomMobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt