Nedim Tokuyucu
İmparator
Emirhanla hamzayı rotasyona sokalımAkbabaya 1,5M Euro teklif varmış.
2'e shutlayın ulan.
Emirhanla hamzayı rotasyona sokalımAkbabaya 1,5M Euro teklif varmış.
2'e shutlayın ulan.
Sözlükte birisi şöyle bir şey yazmıştı geçen gün;Boey mental problemleri varmış takımdan uzaklaşıp ayrı yemek filan yiyormuş. Kulüp içinden biri Türkiye şartlarına alışamadı Fransa'ya dönmek istiyor demiş.
9-13 temmuz bekliyoruz dayıwhat happen
Muhtemelen doğru haberdir ayrıca 1.6 m euro bonservis önermişler.Sözlükte birisi şöyle bir şey yazmıştı geçen gün;
Ekli dosyayı görüntüle 166971
![]()
sacha boey
fatih terim'in zamanında "bazı futbolcular 5 yıllık sözleşme imzalıyor ancak 1 ay sonra da gitmek istiyor" sözü sacha boey için söylenmiştir. takımıza geldikten 1-2 ay sonra alışamadığı ve gitmek iste...gss.gs
Muhtemelen doğru haberdir ayrıca 1.6 m euro bonservis önermişler.
Bunlar ne saçma rakamlarKaan Ayhan için istenilen net rakam 5 m euro'ymuş bizde bu rakamı vermiyormuşuz 3 m euro + bonus veriyormuşuz Trabzon'da aynı rakamı vermiş kabul etmemişler 4.2 m euro + bonuslarla iş bitebilir diyor.
Ben direkt 1.4 e çakardım. Ayakları alışsın, bizde onun gibi çok paketlenecek adam var...Akbabaya 1,5M Euro teklif varmış.
2'e shutlayın ulan.
geldimi
omeride esantiyon olarak yanlarında versinlerEmre Akbaba
Boey
bunlara toplam 3.1m euro teklif varmis.
satsaniza ulan
Aynı şekilde bende öyle istiyorum ama direk 8 m euro'yu peşin istiyorlarmışyerli transferinde öncelik kaan ayhan değil mert müldür olmalı
sağ bek sorunlu
Saaat!..Boey mental problemleri varmış takımdan uzaklaşıp ayrı yemek filan yiyormuş. Kulüp içinden biri Türkiye şartlarına alışamadı Fransa'ya dönmek istiyor demiş.
Önerilen bonservis 1.6 m euro'ymuş
Aynı şekilde bende öyle istiyorum ama direk 8 m euro'yu peşin istiyorlarmış