Enis Sever
Aslan Üye
menajerin ismi nedir?Pedro olayı yattı demeyin ufak bir pürüz çıkmış illa ki orta yol bulunur kulübüyle anlaşılmış oyuncuyla anlaşılmış menajeriyle de orta yol bulunur. Pedro gelmek için haber bekliyormuş adam da gelmek istiyor ki bir şekilde menajeriyle konuşur yarın bence müspet gelişmeler olur.
sıkıntılı gece video atmış yolda koşuyor amele gibiboeye acaip uyuz oluyorum
İsmini bilmiyorum ama güzelce anıyorum hatta doğru yolu bulmasını diliyorummenajerin ismi nedir?

Yalan olduğu, KS un transfer tahtasının kapalı oluşundan belli. Adam gibi mantıklı haber uydurmaktan aciz adamların safsatalarını paylaşmasak daha iyi...Bazen diyesim geliyor; ''Böyle dangalaklar bu işten ekmek yiyorsa, benim neyim eksik? Çok daha mantıklı 'haber' ler yaparım, elalem de ayıklasın pirincin taşını; bağa ne?!''Morutan'ı Kayseri ve Ankaragücü istemiş hatta Romanya'dan da bir kulüp daha istemiş ama kimseye verilmemiş.

Kayseri transfer tahtasını illa ki açacak açamazlarsa düşen ilk takım olurlar daha lig başlamadan Çağdaş Atan istifa eder.Yalan olduğu, KS un transfer tahtasının kapalı oluşundan belli. Adam gibi mantıklı haber uydurmaktan aciz adamların safsatalarını paylaşmasak daha iyi...Bazen diyesim geliyor; ''Böyle dangalaklar bu işten ekmek yiyorsa, benim neyim eksik? Çok daha mantıklı 'haber' ler yaparım, elalem de ayıklasın pirincin taşını; bağa ne?!''![]()
her ayrıntıyı kelimesi kelimesine anlatıyorlar ama olayın baş kahramanın ismi yok öyle mi?İsmini bilmiyorum ama güzelce anıyorum![]()
Muhabirler dahi ismini yazmıyorlar menajer diyorlar bence böyle denmesi normal ismini bilsek bir faydası olmaz.her ayrıntıyı kelimesi kelimesine anlatıyorlar ama olayın baş kahramanın ismi yok öyle mi?
p.enis bardhi nasıl topcu kankBeyler size bişey söylim mi bu yönetim acayip oyalıyor bizi. Sergio’da da sabaha pürüz çıktı detlerse şaşırmam. Bunlr bişey beceremeyecek belli oldu
Marco Piccioli.Muhabirler dahi ismini yazmıyorlar menajer diyorlar bence böyle denmesi normal ismini bilsek bir faydası olmaz.
Topçu gibi topçu, ismi niyeyse hiç geçmiyorp.enis bardhi nasıl topcu kank
Soru işaretleri bende de var ama bence merkez sağlam olduktan sonra kanat bir şekilde götürürüz.Kanatlarımız çok yetersiz