GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 400

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,4K
Sayfa
400/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayseri transfer tahtasını illa ki açacak açamazlarsa düşen ilk takım olurlar daha lig başlamadan Çağdaş Atan istifa eder.
Öyle bir garanti olsa, anlaştıkları Ömer Erdoğan ile imzadan dönmezlerdi ki Çağdaş da bu duruma dair iddialı laflar edip aklı sıra Ömer Hoca' ya gönderme yapmıştı...Bir Kayserili olarak süreci takip halindeyim...

Bilmiyorum bana gğven vermiyor. Kerem top kaybı makinesi resmen. Yunustan daha fazla ümitliyim, morutan desen yine o da top kaybı rekorları kırıyor, ne bileyim valla bu işin kötü. Oyun ortaya sıkıştığında sıfıra inecek biri de yok
Takımla da alakası var Kerem gidip merkeze top verince top kaybedeceğini bildiği için kendi zorluyordu zorlamasa zaten bitmiştik :D

Marcao gitti, kaanı alıp stoper transferini rafa kaldırmak lazım. Emin var elimizde o yedekler orayı ama hoca gitsin sürekli oynasın diye düşünürse bişey diyemem

Bilmiyorum bana gğven vermiyor. Kerem top kaybı makinesi resmen. Yunustan daha fazla ümitliyim, morutan desen yine o da top kaybı rekorları kırıyor, ne bileyim valla bu işin kötü. Oyun ortaya sıkıştığında sıfıra inecek biri de yok
Bir tane atletik kanat oyuncusu bulunsa iyi olur elimizde, her takımda var bizde yok. Onyekuru, Gary R. tiplemesi.

Pedro olayı yattı demeyin ufak bir pürüz çıkmış illa ki orta yol bulunur kulübüyle anlaşılmış oyuncuyla anlaşılmış menajeriyle de orta yol bulunur. Pedro gelmek için haber bekliyormuş adam da gelmek istiyor ki bir şekilde menajeriyle konuşur yarın bence müspet gelişmeler olur.
Biz Sevilla degiliz adam da Marcao degil. Bu is bitmez zaten menajer bahane. Kulup menajeri suclayin demis kalemler de uymus yonetimin telkinlerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt