16.30 da vurursa sen ban yersin ama16:33te vurursa ban talep ediyorum

16.30 da vurursa sen ban yersin ama16:33te vurursa ban talep ediyorum

Sadece fener hesapları paylaştığı için atmayacaktım ama komik bir durum olduğu için;PUHAHA ŞİKECİLER YILDIZ EKLETİCEZ DERKEN LOGODAN DA OLMUŞ :d
neye kingsfson 1.30 saat
Menajeri o istediği fiyattan mecbur vazgeçecek kimse vermez o parayı.
Sportitalia'nın mikrofonlarından telefonla ulaşılan Joao Pedro'nun menajeri oyuncuyla ilgili durumu değerlendirdi: "Galatasaray ile ilgili olarak halen ne yapacağımızı değerlendiriyoruz. Torino ile bazı görüşmelerimiz oldu ama ciddi ve somut bir açıklama olmadı" .
Pedro' lu 4-4-1-1 olur olmasına da bu bek ve kanatlarla zor...Merkez OS da da oyunun iki yönünü oynayabilecek sağlam oyunculara ihtiyaç duyulur ayrıca...Joao pedro cift forvet veya 4411 oynayacagiz demek, alternatifi de akbaba olarak dusunuluyor satilmadigina gore.
Joaoyu alamazsak napacagiz acaba hic o tarz bi adamin ismi gecti mi ben hatirlamiyorum
Kabul etmiyorum16.30 da vurursa sen ban yersin ama![]()
Menajer cukka peşinde diye yorumladım
Sportitalia'nın mikrofonlarından telefonla ulaşılan Joao Pedro'nun menajeri oyuncuyla ilgili durumu değerlendirdi: "Galatasaray ile ilgili olarak halen ne yapacağımızı değerlendiriyoruz. Torino ile bazı görüşmelerimiz oldu ama ciddi ve somut bir açıklama olmadı" .
levent üstat ağır taştır altında kalırsın enis16:33te vurursa ban talep ediyorum
Ya yazları güzel şimdi yalan yok yazın cok ekmegini yedim hem fiziken hem ruhen. Ama bayramlar kötü be danyal aabimyıllardır diyom ben onu yazlardan nefret nedenim. kışın da yeteri kadar azalmadı zaten insan. kısacası çok söveriz daha serhan
neye kingsf
İkisi de gereksiz ve yanlış olur, düşünçesindeyim.
aha dazndaki eleman sonunda cevap verdi banaalşsd 1 haftadır darlıyordum herifi