GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 420

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
505,8K
Sayfa
420/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:unsure:
Sportitalia'nın mikrofonlarından telefonla ulaşılan Joao Pedro'nun menajeri oyuncuyla ilgili durumu değerlendirdi: "Galatasaray ile ilgili olarak halen ne yapacağımızı değerlendiriyoruz. Torino ile bazı görüşmelerimiz oldu ama ciddi ve somut bir açıklama olmadı" .

:unsure:
Sportitalia'nın mikrofonlarından telefonla ulaşılan Joao Pedro'nun menajeri oyuncuyla ilgili durumu değerlendirdi: "Galatasaray ile ilgili olarak halen ne yapacağımızı değerlendiriyoruz. Torino ile bazı görüşmelerimiz oldu ama ciddi ve somut bir açıklama olmadı" .
Menajeri o istediği fiyattan mecbur vazgeçecek kimse vermez o parayı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Joao pedro cift forvet veya 4411 oynayacagiz demek, alternatifi de akbaba olarak dusunuluyor satilmadigina gore.

Joaoyu alamazsak napacagiz acaba hic o tarz bi adamin ismi gecti mi ben hatirlamiyorum
Pedro' lu 4-4-1-1 olur olmasına da bu bek ve kanatlarla zor...Merkez OS da da oyunun iki yönünü oynayabilecek sağlam oyunculara ihtiyaç duyulur ayrıca...

PVA ve Omar defansif yönden çok sağlam adamlar değiller, keza transferi mümkün olursa Onur ve Mert Müldür de aklında hep hücuma katılmak olan, o özellikleriyle ön plana çıkan bek oyuncuları...

Keza Kerem-Yunus ve transferde isimleri geçen Vargas-Solbakken-Scarpa da belli orta saha özellikleri çok gelişkin olmayan, daha çok kanat forvet veya OM tipinde oyuncular...

aha dazndaki eleman sonunda cevap verdi banaalşsd 1 haftadır darlıyordum herifi

1657284532809.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt