ayrilacagini aciklayip tesekkur aciklamasi yayinlayan bu degil miydi yada karistirdim altyapidan herkesin umut bagladigi bir isimdi 5-10 gun once yayinlamisti kimdi o?
ayrilacagini aciklayip tesekkur aciklamasi yayinlayan bu degil miydi yada karistirdim altyapidan herkesin umut bagladigi bir isimdi 5-10 gun once yayinlamisti kimdi o?
Biz de boş değiliz bratlevent üstat ağır taştır altında kalırsın enis
Evet mevzu nedir
Denayer i neden istemiyorsun üstatİkisi de gereksiz ve yanlış olur, düşünçesindeyim.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
öğleden sonra gelişme olmazsa sorarım üstat ürkütmeyelim herifiMenajer işini sorsana çok para istediği doğru mu
Niye illa pivot onu anlamadımSeferoviç için Benfica bonservisiyle göndermek istiyor gibi. Bu transferin olacağını düşünmüyorum. Bize daha pivot özellikli biri lazım.
öğleden sonra gelişme olmazsa sorarım üstat ürkütmeyelim herifi
nereye koyucaksınDenayer i neden istemiyorsun üstat
aynen üstat1 saat geride di mi italya bizden
Sefer eğer sağlam çıkarsa 20 gol 12 asist banko. Kerem, yunus ve potroyu çok pozisyona sokarNiye illa pivot onu anlamadım
Seferovic pivot diye geçenlerden 10 kat daha oyun içinde bir adamdı.
Pivotların çoğu kazmadır. Muriçle Ba gibi adamların da esas olayı pivotluk değildi.
Ben de Target-Man isteyenlerdenim sebebi kanatlarda Yunus ve Kerem olması. Ancak Seferoviç komple santrfor. Bu lige damga vurması çok büyük olasılık. (Olursa) Pedro-Yunus-Kerem ile çok uyumlu olacağını düşünüyorum.Seferoviç için Benfica bonservisiyle göndermek istiyor gibi. Bu transferin olacağını düşünmüyorum. Bize daha pivot özellikli biri lazım.
Kaan olur mu? Abdul kaan rotasyonlu takılır nelsson zaten full oynar emin de yedekler onunereye koyucaksın
ya asla olmaz 4 lüde hiç yeri yok. bir de o fiyatlara sasula vinlıyabilir şeref yoksunu kulup.Kaan olur mu? Abdul kaan rotasyonlu takılır nelsson zaten full oynar emin de yedekler onu