Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.194
- 21.105
- 1.848
Süper Lig fikstürü 12 Temmuz Çarşamba günü çekilecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi maaşını 3.5 - 4 m euro açıklayalım da sabaha kadar kudursunlar.
O da olur.750b euro kafi

Dzeko'nun 4.2'sine inananlar Icardi'nin 4'üne de inanmalı derim.Icardi maaşını 3.5 - 4 m euro açıklayalım da sabaha kadar kudursunlar.
NET haklı bazen 'ben nerdeyim q' düşüncesi yüzüne yansıyor
Icardi'yi 2 yıl sonra imkanı yok satmam 5-6 yıl oynasın şampiyonluklar kazandırsın. Dzeko'nun 38'inde bile övüldüğü lig için Icardi 8 sene içinden geçer.İcardi bizde tamamlamaz sözleşmeyi 2 yıl sonra 33 e yaklaştığında suudilere 25 milyona satarız. İcardibolayinda böyle bir şansımız var . Daha yaşı 30 olduğu için Arap piyasası hala açık onun için İcardi illa gidecek Arabistan'a ama bizden gidecek.![]()
NET haklı bazen 'ben nerdeyim q' düşüncesi yüzüne yansıyor
Bu sezon İlhan Cavcav sezonu mu oldu acaba? Tam Gençlerbirliği topu yapmışlar.Ekli dosyayı görüntüle 209502
2023/2024 sezonu Süper Lig'de kullanılacak top
Mis gibi işi var.Yanıma 2 tane deli de verseler ben o işi severek yapardım.Alırdım paramı bakardım keyfime reis yav![]()
Bence beğenip beğenmemek değil de oyun yapımıza uymamasından istenmiyordur. Bir de ciddi sakatlık sorunu var o da ayrı bir gerçek.Bence bizim popomuz arsa değdi,
Aslında Mertens / Alexis rotasyonu yeterli olabilir. Ama imkanımız varsa genç biri daha iyi olur.