Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus peki kereme nazaran daha fazla katkı verebilir bu oyunda.Gerçi oda içe katetmeyi seviyor ama ads de merkezde oynadığı maçlarda dikine güzel pasları vardıDepreme kadar Oli çok iyidi. Sonrasında kötüydü maalesef zaten depreme kadar verilerde Bakasetas ile en iyi iki oyuncuydu tüm oyuncular arasında.
Mertens atıyor zaten bağlantıcımız o.
Kerem ise çok deniyor, 10 kere deniyor 3ü key pass oluyor o yüzden o istatistiği mümkünse deneme sayısı ile incelemek lazım. Her aldığı topu Icardi’ye oynıcam diye çokça saçma paslar attığı oldu.
Ayda 1 maca cikiyor , ister misin?nesi var?
Yukarıda konuşuldu. Oyuncu sorunu kökten çözmek için ameliyat oldu.Thiago sakat sakat
valla bakasetas harbi iyi topçu işte 8 in kralı koy dikine oynasın şut var pas var duran top var keşke olsaEkli dosyayı görüntüle 209541
Kilit paslarda durum buydu.
Maxim'i çok takmamak lazım çoğunu Antep'te atmıştır. Bir de Şenol onu hep öndeyken son 15-20 dakika oyuna soktu rakipler bastırırken arkaları boş kalıyordu her attığı kilit pas oldu o yüzden bu kadar yüksek.
kilit pas ne demek renktas?Ekli dosyayı görüntüle 209541
Kilit paslarda durum buydu.
Maxim'i çok takmamak lazım çoğunu Antep'te atmıştır. Bir de Şenol onu hep öndeyken son 15-20 dakika oyuna soktu rakipler bastırırken arkaları boş kalıyordu her attığı kilit pas oldu o yüzden bu kadar yüksek.
Bakasetas bence CL seviyesinde bile sırıtmayacak bir oyuncu.valla bakasetas harbi iyi topçu işte 8 in kralı koy dikine oynasın şut var pas var duran top var keşke olsa
rahatsızlıgı nedir yani onu sordumAyda 1 maca cikiyor , ister misin?
Bırakın Bakesetas yerinde kalsin. Biz seviyeyi yukseltiyoruz renkttasvalla bakasetas harbi iyi topçu işte 8 in kralı koy dikine oynasın şut var pas var duran top var keşke olsa
Bazı oyuncularda sorgulamam çok sevdiğimden.
Mertens’i geçen sene hiç sorgulamadım.
Thiago gelmesi olası değil ama olur da gelirse sistem, mantık, bütçe tartışmam tbh. Ortada durup regista gibi takılsın yeter bana.
Kronik herhalde renkdasrahatsızlıgı nedir yani onu sordum
Bak bu olurRashica yı solda görmek isteyen bir ben miyim? Tam bir kanat oyuncusu Angelino ile iyi anlaşır arkaya koşuşu falanda iyi. Keremi kesebilir bu sezon ŞL de.
Benim bildiğim kadarıyla şutla, golle vs. biten hücum aksiyonundan önce atılan son paslara diyorlar. Hepsi golle sonuçlanmadığı için asist denemiyor ama pozisyona dönüştüğünden kilit pas deniyor.kilit pas ne demek renktas?
cidden bilmedigim icin soruyorum.