Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iş 'çok zor transfer, araplar işi zorluyor' dan buralara gelmişse senin sayende reis

Ben Nelson a 20 vereceklerinden ümidi kestim. Hele ki sanches 9 falan ise Nelson dan öyle 25 falan beklentim kalmadı. Boey de öyle düşük bir rakama giderse üzülürüm ama.

Zaniolo için 30-35 ler bir daha bulunamayabilir.. Ciddi bir devamlılık sorunu var maç içerisinde süperstar ışığı olması birşey değiştirmiyor fener maçında kufredilirken çıktı spektakuler gol attı ama bizim sistemimiz de bütçemiz de bu lüksü kaldırmaz para kazanmak için aldık kazanıp göndeririz umarım

Zaniolo için 30-35 ler bir daha bulunamayabilir.. Ciddi bir devamlılık sorunu var maç içerisinde süperstar ışığı olması birşey değiştirmiyor fener maçında kufredilirken çıktı spektakuler gol attı ama bizim sistemimiz de bütçemiz de bu lüksü kaldırmaz para kazanmak için aldık kazanıp göndeririz umarım
o herifin daha pismesi lazım 3 5 yıl

leipzig sal ulan futbolcumuzu

1689018769048.webp

Düzenli olarakt avrupaya katılıp oradaki gelirleride ekleyerek borçsuz başarıda istikrarlı oyuncu satan kulüp olmalıyız
Gayet mantıklı bunu bir plan dahilinde yapmak lazım, geçen sene Nelsson ikna edilemeyip satılsa belki bugün alacağımızdan çok daha ucuza satılmış ve stoper tandemini tamamen dağıtmış olarak sezona başlayacaktık. Geçen sene Nelsson elde tutulup vedalaşma zamanı gelmiş Marcao satıldı, iyi bir kadro kuruldu ve kimse Marcao yu anmadı bile belki de önümüzdeki sezon Nelsson un parasıyla kurulacak takımda da kimse Nelsson u anmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt