- 1 Ağustos 2009
- 47.020
- 49.319
- 4.878
Bir mesaj mı içeriyorVantilatör açtım çok sıcak çünkü
Çözmem lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir mesaj mı içeriyorVantilatör açtım çok sıcak çünkü
Bu bariye kalsa Rashiscayi as oynatacakSag tarafa Rashica nin Yani sira sprinter bir kanat alternatifi gelecekse okay derim sne
bana da öyle geliyorZanyola giderse ziyeki kesin aliriz. Erden bey ziyeke takik gibi.
zaha sağda oynayabilir mi ?Bu bariye kalsa Rashiscayi as oynatacak
Rusya'ya yasak varSanchez için spartak moskova 15 milyon teklif etmiş. Bize düşmez
Evet bizzat kafana dağıtsam bir kere derim.nelsson gitmişse 20'nin altında bir bedele gitmiştir desem dayak yer miyim
İyi transfer, sportingliler kızgın bruma 2 diyorlarSportingli elemanı alan Hataymış. %50 pay 0 bonservis.
o herifin daha pismesi lazım 3 5 yılZaniolo için 30-35 ler bir daha bulunamayabilir.. Ciddi bir devamlılık sorunu var maç içerisinde süperstar ışığı olması birşey değiştirmiyor fener maçında kufredilirken çıktı spektakuler gol attı ama bizim sistemimiz de bütçemiz de bu lüksü kaldırmaz para kazanmak için aldık kazanıp göndeririz umarım
İyi transfer, sportingliler kızgın bruma 2 diyorlar
Solda oynarken gördüm hep. O gelirse keremi sağa aliriz sorun yokzaha sağda oynayabilir mi ?
Gayet mantıklı bunu bir plan dahilinde yapmak lazım, geçen sene Nelsson ikna edilemeyip satılsa belki bugün alacağımızdan çok daha ucuza satılmış ve stoper tandemini tamamen dağıtmış olarak sezona başlayacaktık. Geçen sene Nelsson elde tutulup vedalaşma zamanı gelmiş Marcao satıldı, iyi bir kadro kuruldu ve kimse Marcao yu anmadı bile belki de önümüzdeki sezon Nelsson un parasıyla kurulacak takımda da kimse Nelsson u anmayacakDüzenli olarakt avrupaya katılıp oradaki gelirleride ekleyerek borçsuz başarıda istikrarlı oyuncu satan kulüp olmalıyız