Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan bence kalmalı yani oynasa da oynamasa da sürekli kendisini hazır tutan ve oynadığı her dakikanın sonuna kadar hakkını veren bir oyuncu. Ayrıca son dönemde oyununda çok olumlu şekilde gelişme var pas kalitesi ve oyun yönlendirme konusunda kendisini baya geliştirmeye başladı bu sene takımın çok önemli bir parçası olacağını düşünüyorum.

Berkan'ın şu an ki durumda 8 m euro'ya satacağıma oynatırım bugün de kalitesini gösterdi her geçen gün de üstüne koyuyor gittiği an o bölgeye Emre Can alsak bonservis + maaş 20 m euro'ya gelir her türlü zarar ederiz.

Berkanin en büyük esprisi yerli olması bir de profesyonelliği iyi gerçekten yedek de kalsa oynasa da belli standardı var .
8 milyon Berkan için süper para gerçek olduğunu sanmıyorum ama teklif varsa satmak lazim

Acayip isimler çıkıyor :) şampiyonlar liginde direkt gitsek oooo

satın gıtsın

sola cekip adam gececek diye bekleyecegiz tüm sezon

@Keramettin TANRIVERDİ
Zaniolo gitmez araba yoksa hemen satalim bu adam set oyununda cok eksik cok uzun boylu adam gecmesi bu fizikle cok zor ama acik alanda muazzam etkili her buyuk macta etki eder avrupa futboluna daha uygun tum sezon oynasalar kerem daha faydali olur bizim ligte net keske gitse paraya tav olup

1689019421963.webp

Erden baba beni takipte

Gurrpegi 3 - 4 gun once Berkan icin " yolu acik olsun " yazmisti

Davinson’u son dönemde izlemedim @Berk Can ve @Cihan Ağzıkara daha hakimdir ama ilk geldiği dönemde muazzam stoperdi gözümde.
İlk geldiği dönemde gerek fiziği gerek oynadığı isimlerle uyumu sayesinde çok ön plana çıkmıştı aradığımız stoperdi adeta.
Sonra değişen hocalar, taktikler tandemler derken hem performansı bayır aşağı düştü hem de takımdaki yerini kaybetti. Bu sezon özellikle oynadığı maçlarda konsantrasyon kaybı, hamlelerde geç kalması çok baş ağrıttı.

Berkanin en büyük esprisi yerli olması bir de profesyonelliği iyi gerçekten yedek de kalsa oynasa da belli standardı var .
8 milyon Berkan için süper para gerçek olduğunu sanmıyorum ama teklif varsa satmak lazim
Berkan Türk olmasının yanında aynı zamanda İsviçre pasaportu da var o da avantaj sağlar üstüne 3-4 dil biliyor takım içi bile çok önemli Fransızca ve İngilizcesi gayet üst seviye takım içi iletişim açısında da önemli rol oynuyor 8 m euro'ya satsak yeri dolmaz. Onun yerine Emin Bayram'a 7-8 m euro varsa gönderirim Berkan için 10 + 2 m euro bonus + %20 pay onun hariç takımda turşusu da kurulsa satmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt