Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.588
- 77.929
- 4.218
Her seferinde bakınca cp sanki chp yazıyormuş gibi geliyor.Biz bunları dedik olum demedik mi
Zaha %60 cp %40 napoli dedik eşşeğe anlatır gibi anlattık

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her seferinde bakınca cp sanki chp yazıyormuş gibi geliyor.Biz bunları dedik olum demedik mi
Zaha %60 cp %40 napoli dedik eşşeğe anlatır gibi anlattık

O da bir seçenek hiç izlemedim ısınamadığım için tipi kalas duruyorKerem 6 değil ki reis
10 numarada Mertens'in yerine iyi oynadı,topla dönüşleri daha sağlam daha çabuktu.Begendim.Ama maçın sonlarında kendisini sürekli sağa attı, orada Zaniolo,Yunus, Barış belki de Rasicsa varken forma hayal, yeni rolü kabullenirse faydalı olur.Orada Yusuf da var ama onun önünde gibi.Arkadaşlar maçı izleyemedim Morutan nasıl oynadı?
Ben de hiç izlemedim ve ben de istemiyorum. Geçen gördüm bacaklar kürdan gibi. Tutmayacak bi transfer gibi duruyorO da bir seçenek hiç izlemedim ısınamadığım için tipi kalas duruyor
Tanganga’yı postalamaya çalışmıyorlar mı
Cep herkuluBu adam kral ya, Aslan parcasi![]()
Rashica gelirse o oynar muhtemelen. Ki bu takımı birbirine bağlan tutkal oyuncusu Rashica bana kalırsa. Ki Okan Buruk ne zaman açıklama yapsa Rashica nın kalmasından bahsediyorSağ açığa kimi alacaz 11 e
nelsonun o mutsuz suratını cekemem
ne verıyorlarsa gonderın
zanyaro'yu nereye yazıyoruzRashica gelirse o oynar muhtemelen. Ki bu takımı birbirine bağlan tutkal oyuncusu Rashica bana kalırsa
Bana kalırsa Okan Buruk bu sene ki tüm planlarını Rashica nın kalması üzerine yapıyor. Gerçekten takım içinde çok önemli bir rolü olduğuna inanıyorum Rashica nınrashica torreira mertens ve icardi takımı hücumdayken kompakt tutuyor
mesela yunus ve zaniolo bile bu konuda daha az başarılı
Cep herkulu
10 numarazanyaro'yu nereye yazıyoruz