Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minimum 50 milyon € satış yapmak zorundayız kimler olacağı sizlere kalmış.
mostafa 5.75 gerçekleşti kaldı 44.

18.000. mesajımı attım gerçi bi ara mesajlar(bundan emin değilim) likelar silinmişti 2015te falan

Bu herif bu kadar çöp mü ya tottenham taraftarları göndermek için can atıyor.

Bu konuyu araştırdım geçen sezonun başında yedekten giriyor maça , hatalı 1 gol yediriyor ve taraftar baya baya küfürlü s... Git diye tezahürat yapıyor, bu da el kol hareketi yapıyor ve taraftar çıldırıyor , sonra poşettino yedekten soktuğu adamı 15 dakika sonra oyundan tekrar çıkarıyor ve sanchezin kulüple bağı kopuyor o saatten sonra istenmeyen adam oluyor.. zaniolo gibi yani.

minimum 50 milyon € satış yapmak zorundayız kimler olacağı sizlere kalmış.
mostafa 5.75 gerçekleşti kaldı 44.

18.000. mesajımı attım gerçi bi ara mesajlar(bundan emin değilim) likelar silinmişti 2015te falan
1689061864591.webp

Bu konuyu araştırdım geçen sezonun başında yedekten giriyor maça , hatalı 1 gol yediriyor ve taraftar baya baya küfürlü s... Git diye tezahürat yapıyor, bu da el kol hareketi yapıyor ve taraftar çıldırıyor , sonra poşettino yedekten soktuğu adamı 15 dakika sonra oyundan tekrar çıkarıyor ve sanchezin kulüple bağı kopuyor o saatten sonra istenmeyen adam oluyor.. zaniolo gibi yani.

Madem öyle 5 milyona kadar düşürelim. İşin şakası bir yana premier lig de istenileni verememiş de olabilir. İcardi de benzer sorunlar yaşamasa buraya gelecek bir oyuncu değildi. Zaniolo da keza...

O zorunluluk olmuyor ki devre arası yada sezon sonuda satabilirsin.
sürekli sat-a-mayıp fırsat transferi alırsak bu işin sonu kötü.
fırsat transferleri gelsin başımız üstüne ama satmakta zorundayız.

hazır kadroya doğru bir şekilde zaniolo eklemesi yapıldı oda bir maliyet taksitlide olsa (ki o tl karşılığı iyice artıyor) ama iş riskli noktaya gidiyor erden timura güvenim çok yüksek ama böyle düşünüyorum satış şart.

Spartak Moskova - davinson’a teklif yaptı diye haber vardı dün de oraya niye gitsin adam

bi süre teklif bekler ama avrupadan illa ki alıcısı da çıkacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt