Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.339
- 7.197
- 2.358
İçki bizi bozar Kemal,iyi yapmamış.Aklima geldi pizzaro nun jübilesinde statdaydim her taraftara beles bira kuponu dagitmisti pizzaro adamdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçki bizi bozar Kemal,iyi yapmamış.Aklima geldi pizzaro nun jübilesinde statdaydim her taraftara beles bira kuponu dagitmisti pizzaro adamdir
Kullanmiyor musun?İçki bizi bozar Kemal,iyi yapmamış.
Terim düşmanlığı değil de böyle açıklamalar yapılması hoş değil. Hamit Nuri Orkun Salih milli takımı seçince kariyerleri yerin dibine mi girdi? Ben Türk üm diyorsan milli takımda oynayacaksın. Bu düşüncem İlkay için mesut için de geçerli. Sen iyiysen zaten değerini bulursun. İlla tüm kupalara final oynamana gerek yok. Halland Norveç milli takımı sayesinde mi bu noktalara geldi?
Takılıyorum yaBende magdur olmadim bugüne kadar da. Yani dürüst olmak gerekirse bu sartlarda iyi ki gurbetci olmusum diyebilirim sanirim. Bunda bir yanlislik olmaz diye düsünüyorumHa gurbetci de her zaman grubetci degildir burda genelleme yapmak da dogru olmaz aman neyse uzun ve derin konular bunlar
Gsmize odaklanalim
KAP'a falan gerek yok yav. İcardi tapulu oyuncumuz artık bence. Ben hemen resmi maçlar başlasın derdindeyim.icardi kap istiyor bünye
KAP'a falan gerek yok yav. İcardi tapulu oyuncumuz artık bence. Ben hemen resmi maçlar başlasın derdindeyim.
Ee bunlar salak o zaman. Mesut ile Hamit beraber gittiler Madrid e. Hamit Türkiye milli takımındaydı. Alman milli takımını seçince ne oldu? Bundesliga da hala. Yani orada bir yerli kuralı vs olsa belki tamam derim de yabancı bile sayılsan yine kaliteli isen kalırsın yıllarca orada. Ömer Toprak var en basitinden. Yıllarca Almanya da top koşturdu.çok önemli konu
mesut istisnası üzerinden almanlar bu konuyu öyle işlediler ki sanki almanyayı seçen herkes reale gidiyor seçmeyen gidemiyor
kerem demirbayın o sürecini hatırlıyorum baya baya terbiyesizlik yapmıştı bizim milli takıma
önce olacak gibi konuşup bekleyip karar değiştirmişti
Sigara bile kullanmam.Kullanmiyor musun?
Bak onu ben de istiyorum.kampa katılsın. zaniolo ile yan yana
bugün ki antrenmandan kareler
paylaşımı istiyorum
Bende sigara var alkol var seks var ne ararsan var üstadSigara bile kullanmam.
Bedava almadılar mı
Kesin vardır