Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim düşmanlığı değil de böyle açıklamalar yapılması hoş değil. Hamit Nuri Orkun Salih milli takımı seçince kariyerleri yerin dibine mi girdi? Ben Türk üm diyorsan milli takımda oynayacaksın. Bu düşüncem İlkay için mesut için de geçerli. Sen iyiysen zaten değerini bulursun. İlla tüm kupalara final oynamana gerek yok. Halland Norveç milli takımı sayesinde mi bu noktalara geldi?

çok önemli konu

mesut istisnası üzerinden almanlar bu konuyu öyle işlediler ki sanki almanyayı seçen herkes reale gidiyor seçmeyen gidemiyor

kerem demirbayın o sürecini hatırlıyorum baya baya terbiyesizlik yapmıştı bizim milli takıma

önce olacak gibi konuşup bekleyip karar değiştirmişti

Bende magdur olmadim bugüne kadar da. Yani dürüst olmak gerekirse bu sartlarda iyi ki gurbetci olmusum diyebilirim sanirim. Bunda bir yanlislik olmaz diye düsünüyorum :D Ha gurbetci de her zaman grubetci degildir burda genelleme yapmak da dogru olmaz aman neyse uzun ve derin konular bunlar

Gsmize odaklanalim
Takılıyorum ya :D .Genelleme olmaz tabii çok iyi insanlar tanıyorum ben de , senin gurbetci olduğunu bile bilmiyordum bu arada

slm geleneksel Paredesi transfer etme şenlikleri sonamı erdi , günün ilk haberi olmalıydı

Erden Timur un ifade ettiği üzre

Müsterih olunuz

çok önemli konu

mesut istisnası üzerinden almanlar bu konuyu öyle işlediler ki sanki almanyayı seçen herkes reale gidiyor seçmeyen gidemiyor

kerem demirbayın o sürecini hatırlıyorum baya baya terbiyesizlik yapmıştı bizim milli takıma

önce olacak gibi konuşup bekleyip karar değiştirmişti
Ee bunlar salak o zaman. Mesut ile Hamit beraber gittiler Madrid e. Hamit Türkiye milli takımındaydı. Alman milli takımını seçince ne oldu? Bundesliga da hala. Yani orada bir yerli kuralı vs olsa belki tamam derim de yabancı bile sayılsan yine kaliteli isen kalırsın yıllarca orada. Ömer Toprak var en basitinden. Yıllarca Almanya da top koşturdu.

Türk milletinin bir mensubu gibi hisseden, aidiyeti olan adam gidip Alman milli takımında oynamaz. Aidiyet hissetmeyen biri için Türk değildir Almandır denmesinde bir sakınca görmüyorum zira diyene değil dedirtene bakmak lazım.

İcardi,Paredes o kadar söylendi ki ben geldiler sayıyorum. Onun için pek heyecan yok. Mesela Felix,Sabitzer gelse coşardık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt