- 11 Haziran 2015
- 39.687
- 28.160
- 2.193
Küfrü yedin rdaş
Hakkını helal et
seni raporlasam uyarıyı ben yerim herhalde

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfrü yedin rdaş
Hakkını helal et

Haberin linkine Tweet linkini gömmeyi nasıl başardınhaber dogru,görmeyenler için koyuyorum
Leipzig, Angeliño ile kesinlikle devam etmeyecek. (Sky Sport DE) • Galatasaray, Leipzig'e teklifi yükseltebileceğini iletmiş ve "biz bu rakama kadar çıkabiliriz" demiş. Bu sebeple kulüplerin anlaşmaları muhtemel. Ödeme detayları görüşülüyor.
https://sport.sky.de/fussball/artikel/rb-leipzig-transfer-news-der-stand-bei-angelino-gvardiol-und-co/12918707/34828
@Can BÜYÜK abi videodan cevirebilir misin
@Can BÜYÜK abi burdan cevir,ben yanlıs link koymusumHaberin linkine Tweet linkini gömmeyi nasıl başardın
Tıklamakta inat edenler için;
![]()
RB Leipzig Transfer News: Der Stand bei Angelino, Gvardiol und Co.
RB Leipzig: Der Stand bei Angelino, Gvardiol und Co.sport.sky.de
TR'den açılmıyor video. Anlaşınca bizim Fab girer haberi zaten.angelinonun yeni haberi burda.dün cıkmıs ama videoda. @Hasan Çam
"#RBLeipzig, Angelino ile kesinlikle devam etmeyecek. #Galatasaray ve Leipzig arasında henüz bir anlaşma yok. Bir hafta önce 6 milyon €'luk teklifin çok az bulunduğu Galatasaray'a açıkça belirtildi ancak Galatasaray, Leipzig'e teklifi yükseltebileceğini iletmiş ve "biz bu rakama kadar çıkabiliriz" demiş. Bu sebeple kulüplerin anlaşmaları muhtemel. Ödeme detayları görüşülüyor. Angelino Portekiz'den gelen teklifi reddetti. İngiliz ve İtalyan kulüpleri de oyuncuyla ilgileniyor."
![]()
RB Leipzig Transfer News: Der Stand bei Angelino, Gvardiol und Co.
RB Leipzig: Der Stand bei Angelino, Gvardiol und Co.sport.sky.de
Küfür ettiğin için raporladim.Küfrü yedin rdaş
Hakkını helal et
Davinson Sanchez diye belirtmekte fayda varSanchez’in Temsilcisi Fernando Villarreal: Galatasaray ihtimali güzel bir ihtimal. Çıkan haberler doğru.

Adam çok ağır bir sakatlık yaşadı. Ne alakası var menajer bonusu ile vs.Bu Ross hiç oynamayacak sanırım. Bir menajer bonusu olarak takıma katıldığından şüphelenmeye başladım.
Saat ve hangi kanalÖn elemede rakibimizin belli olacağı Zalgiris-Struga maçı bugün oynanacak