Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küfrü yedin rdaş

Hakkını helal et
:D
1686914510266-png.206724

bugun ve yarın bol angelino haberi bekliyorum

haber dogru,görmeyenler için koyuyorum

Leipzig, Angeliño ile kesinlikle devam etmeyecek. (Sky Sport DE) • Galatasaray, Leipzig'e teklifi yükseltebileceğini iletmiş ve "biz bu rakama kadar çıkabiliriz" demiş. Bu sebeple kulüplerin anlaşmaları muhtemel. Ödeme detayları görüşülüyor.

https://sport.sky.de/fussball/artikel/rb-leipzig-transfer-news-der-stand-bei-angelino-gvardiol-und-co/12918707/34828

@Can BÜYÜK abi videodan cevirebilir misin
Haberin linkine Tweet linkini gömmeyi nasıl başardın 😄

Tıklamakta inat edenler için;

Alexis Sanchez'i geçen sene Marsilya'da oynarken İgor Tudor suyunu sıktı resmen adamın.Özellikle son maçlarda yürüyecek 1 hâli yoktu :D O yüzden almamalıyız yav :D

Sanchez’in Temsilcisi Fernando Villarreal: Galatasaray ihtimali güzel bir ihtimal. Çıkan haberler doğru.

angelinonun yeni haberi burda.dün cıkmıs ama videoda. @Hasan Çam

"#RBLeipzig, Angelino ile kesinlikle devam etmeyecek. #Galatasaray ve Leipzig arasında henüz bir anlaşma yok. Bir hafta önce 6 milyon €'luk teklifin çok az bulunduğu Galatasaray'a açıkça belirtildi ancak Galatasaray, Leipzig'e teklifi yükseltebileceğini iletmiş ve "biz bu rakama kadar çıkabiliriz" demiş. Bu sebeple kulüplerin anlaşmaları muhtemel. Ödeme detayları görüşülüyor. Angelino Portekiz'den gelen teklifi reddetti. İngiliz ve İtalyan kulüpleri de oyuncuyla ilgileniyor."

TR'den açılmıyor video. Anlaşınca bizim Fab girer haberi zaten.

Bu Ross hiç oynamayacak sanırım. Bir menajer bonusu olarak takıma katıldığından şüphelenmeye başladım.

totenham yeni stoper aldı.o iş yattı.atalanta becao alıyo.dortmundun stoperleri var hali hazırda.arsenalde 3 tane bilmem kac milyonluk stoper var.sanchez nelsonun yanına geliyo sampiyonlar ligi için.

nelson sampiyon oldugumuzda da sampiyonlar ligini işaret etmişti zaten.sürekli göndermeyi bırakın.sadece abdulkerimle cl grup macları oynanır mı

her bölgeye a kalite oyuncu gelecek

erden timur kadroyu muhafaza edecegiz dedi,siz sürekli kurt düşürüyosunuz gitme durumunda olmayana bile.bunu yapmayın.parayı veren düdüğü çalar.gerisii tırıvırı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt