Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.391
- 49.316
- 2.968
Vasat mı?Sözleşmeden dolayı oliviera oyundan dolayı miço kim gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasat mı?Sözleşmeden dolayı oliviera oyundan dolayı miço kim gitsin
paredesin kararı bekleniyor işte.musap fazladan gaza gelmiş her zamanki gbiGoremiyorum haber ne
Paredes'in bizde tutacağını düşünüyorum. Takımda görmek isterim ama olmazsa olmaz da görmüyorum. Onun keyfini bekleyemeyiz. Max. 3-5 güne cevabını vermeli. Biz de ona göre yolumuza bakalım.
İlgilenmioz parades başka kapıya
Miço aramızdan ayrılan isim olmalı. Dribling yapabilen isim tamam ama başı kesik tavuk gibi duvara çarpana kadar topu ayağında tutuyor.Ilk uçakla ülkesine![]()
Barış ağabeyim gözlüklerini unutmuş okuyamiyor yaşlılık tabi zor.Goremiyorum haber ne
Sosyal medya.Sözleşmeden dolayı oliviera oyundan dolayı miço kim gitsin
özel haber olarak girdiler. HADI FABRIZIO SENDE GIR
kusura bakmasın ama Parades öyle yani bizi bekletecek adam değil.2-3 senedir kayıplarda , bizim talip olup üstüne alamayacağı parayı teklif etmemiz bile kendisi için büyük başarı olması lazımken bir de bizi mi bekletiyor ? Gitsin Lazio'ya alsın 1.5 milyon eurosunu takılsın yav bırakın valla gidip daha çift yönlü birini alalım bizde.Hadi Torreira gibi kiralandığı kulüpte çok iyi oynasa ve kendi kulübü istemese bekleyelim derim de bu adam Juve'de de bi şey oynamadı üstüne WC'de de kötüydü.Ayar oldum valla kimsin sen yav
Eldeki kanatlarla namümkün.Paredes gelirse 4-4-2 oynar mıyız?