Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Safa Kaan: "Galatasaray 10 numara transferi düşünüyor ama ben 10 numara transferinin aciliyetin olmadığı için Ağustos sonunu bekleyeceğini düşünüyorum fırsat transferi kovalanacaktır. 2. forvet konusunda da fırsat transferi olarak düşünülecektir."

Hayatımda ilk kez kötü bölgeleri göz almayan bir Galatasaray var galib. hep bi bölge eskiden aşırı kopuk tu cünkü kalite farkı baya vardı

Ülke sınırları içerisinde çeşitli oyunlarla rekabette aranın açılmaması için verilen uğraş malumdur fakat yok Fabrizio bunlara çalışıyor yok orada lobisi güçlüdür vs. geçelim bunları Galatasaray avrupa da markadır bunu kabul edeceksiniz.

yav zaten velev ki lobi pr filan

sen akıl etseydin sen yapsaydın derler adama

sanki suç

Safa Kaan: "Talisca'da fiyat konusunda fırsat ihtimali doğarsa alınabileceğini düşünüyorum ya da başka bir isimde olabilir. Şampiyonlar ligi faktörü fırsat transferleri için kritik olacak."

Angelino için konuşulan opsiyonlu kiralık seçeneği cidden çok iyi bir iş olur yani 2 sene önce 18 M bonservisle transfer yapmış ve son iki sezonu da iyi geçirmiş bir oyuncuyu bu maliyetlerle getirebilirsek cidden harika bir iş olur. Eğer Angelino gelirse Kerem Demirbay hamlesini daha olumlu karşılarım orta sahada yerli oyuncu kullanmamız gerekebilir ligde.

Safa Kaan: "Galatasaray 10 numara transferi düşünüyor ama ben 10 numara transferinin aciliyetin olmadığı için Ağustos sonunu bekleyeceğini düşünüyorum fırsat transferi kovalanacaktır. 2. forvet konusunda da fırsat transferi olarak düşünülecektir."
Dybalayi bekleyeceğiz ins.

Biz niye 10 numara arıyoruz yav. Mertens, Yusuf, Yunus, Morutan, Zaniolo bir sürü adam var zaten. İyi biri gelecekse bunların 2-3 tanesi gitmeli

Demirbay'ı alıp kuraldan faydalanacaksak sistemi de 4-3-3'e çevirmemiz lazım , katiyen 10 numaralı 4-2-3-1 sisteminde oynayamayız Demirbay ve 10 numara aynı anda koyduğumuz zaman orta saha çöker direkt , Lucas perişan olur.Lucas-Demirbay-X şeklinde olmalı.Parades-Lucas-Kerem temposu düşük ama tekniği yüksek bir orta saha olur.Ben yine tempolu birinden yanayım eğer şablon böyle olacaksa.

Valencia ve Ardasiz fb suan iyi durumda degil pek. Dzek dzek her mac 90 dk oynamaz Kentten de Rossi vibes aliyorum. Dur bakalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt