Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Eskiden Di Marzio vardı ona ne oldu duruyor mu? Fabrizio bebesi daha dünkü çocuk bu kadar sivrildi aklım karıştı helal olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskiden Di Marzio vardı ona ne oldu duruyor mu? Fabrizio bebesi daha dünkü çocuk bu kadar sivrildi aklım karıştı helal olsun
Transfer nöbetinin sonuna kadar açılmamalı.simdi transfer gelirse banı acılacak ahmet ustanın banı sımdı mı acılmalı kaptan sonra mı

fabinho stoperden başlar 6 8 10 noya kadar oynar çok iyi adam o da ama rabiot bambaşka bir seviyeFabinho mu![]()
1 yıllık kiralık olarak istiyom ben bu transferi reisSakat oyuncu istemiyoruz murat. Dur artik, vaz gec pogba sevdandan
Zaniolo’dan iyisini mi alacak?erden az parayla cok iş yapıyor
35 e kimleri alır diye düşünmek istemezmisin
Fabinho'yu severim imkan olsa güzel olur.fabinho, rabiot falan alamayız, gelmezler, pahalı diyecem şimdi
yarın 1+6m opsiyona kiralarız, şaşırmam artık
her an her şey olabilir

evet top sürebilen birini alabilirizZaniolo’dan iyisini mi alacak?
Fabinho'yu severim imkan olsa güzel olur.![]()
Fikri değişmiş göndermeyin nolur diye kapımızda yatıyormuşNelson gıttı mı
mutsuz topcu istemem
Büyük operasyon süpriz 10 numarayı bozdun renktaş.Taraftar kıvama geldi neymar transferine inanmaya çok az kaldı
Kusura bakma ama katılmıyorum.evet top sürebilen birini alabiliriz
Ağustosta bir yere gitmezse kiralarız gibi görünmekte.Taraftar kıvama geldi neymar transferine inanmaya çok az kaldı
çok atıyor kendiniBüyük operasyon süpriz 10 numarayı bozdun renktaş.
Ekli dosyayı görüntüle 209740
Felix bekliyorum ben30 Ağustos - 15 Eylül arası herkesin 'hadi be", "yok artık" diyeceği bir iki isim için kovalamaca yapacağız gibi görünüyor, bakalım ne şekilde sonuçlanacak![]()