Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.909
- 14.826
- 2.623
ŞL play off’taki muhtemel rakibimiz Young Boys’tan Fabian Rieder’ı alıp bir taşla iki kuş da vurabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an diyemeyiz lakin dedikleri gibi 2024'te BB borçlarını sıfırlarlarsa diyebiliriz.Tarihmizde sportif, mali, vizyon olarak en iyi yönetim diyebilirmiyiz simdiden? (2000 yilindaki basariyi kenara koyarsak)
Direk talisca'yı alalım?Yok mu şöyle Talisca BJK performansı verecek kulübünden dışlanmış 10 numara?
Kendisi yurtdışında yetiştiği için UEFA listesine yazmakta sıkıntı oluyor o yüzden sanırım. İyi de oldu umarım alınmaz.GÜNAY Güvenç haberleri kesildi
Gözümden kaçmasına ayrıca şaşırdım doğrusu. Fakültede başasistanımızdı, canavar gibi bir cerrahtı. Biraz sevimsiz bulurdum ama şimdi daha sempatik gelmeye başladı haliyleelbette
kongrede konuşmuşluğu var

Alamayız.son derece ciddiyim
transferler bu seviyede devam ettiği sürece ya bu sene ya da önümüzde ki sene UEFA’yı alırız
.
Alamayız.
Seni gelecekten haber verecek diye bekliyoruz. Sen daha filmin sonunu göremiyorsun. Şakası bir yana iyi seyirlerFight club 50 dakikadan sonra guzellesti
Biz belirleseydik sınır mı olurdu arkadaşSpaces odasında diyorlar ki yabancı sınırını biz belirliyormuşuz biz ne istersek o oluyormuş.![]()
Alamayız kardeşim. Böyle giderse biz gruplardan çıkarız Avrupa ligine gidemeyiz. Şampiyonluklar da devam eder yine gidemeyiz.alırııııız harbiden alırız
Alamayız kardeşim. Böyle giderse biz gruplardan çıkarız Avrupa ligine gidemeyiz. Şampiyonluklar da devam eder yine gidemeyiz.
haklısın o konudaYani öyle birşey ki TFF 1. Lig şampiyonu Galatasaray olabilir mi? Olamaz. O yüzden hedef Cl şampiyonluğu olmalıyahaklısın o konuda