- 3 Temmuz 2012
- 139.640
- 88.043
- 5.338
attıgım stoperlere bakicardinin yanına simone iyi olurdu.o kactı elden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
attıgım stoperlere bakicardinin yanına simone iyi olurdu.o kactı elden
Gençlik yıllarının hastasıyım.sibel can dinliyorum,bozma keyfimi
Redondo inanılmaz GS kompleksli bir adam , gs den bu sene alacağım tek adam musleraydi dedi kaç kere. İcardiyi bile istemezmis. neyse cango çıktı dedi ki ulaş sen ne ayaksın toz mu cekiyosun diyeredondo gecen space;de torreira ve ismail ayni abi diye konusuyordu, adamlar harbiden futbol ozurlusu. Ama devam, Ismail hic bir zaman buyuk takim topcusu olamiyacak, taylan gibi birsey iste
O redondo aralarındaki en futbol cahili herif.Diğerlerinin normal fikirleri var en azından.Öyle bir kişiyi hayatta dinlemem o space odasında aynı takımdaş olsa bile.redondo gecen space;de torreira ve ismail ayni abi diye konusuyordu, adamlar harbiden futbol ozurlusu. Ama devam, Ismail hic bir zaman buyuk takim topcusu olamiyacak, taylan gibi birsey iste
Nereye gidecekmiş mod.olivieranın gitme ihtimali varmıs
Hocam ya konumu değiştir ya da kapıyı iyice kitleYemin ediyorum uyuyamiyorum uykuda trans gelirse diye
arabistandan teklıf varNereye gidecekmiş mod.
Arabistana gider mi sence?Bence cl varken gitmez.arabistandan teklıf var
Aynen sergenim Batistuta geliyor altyapıdanbenim aslanım furkanım daha 15 yasında 42 gol attı ve sayısız asisti var altyapıda.ulkenin en iyisi paşam.okan buruk a takıma almalı şimdiden.40 yılda bir geliyor böylesi
Ekli dosyayı görüntüle 209786
hergün instaya motivasyon videoları atıyor taraftar içinArabistana gider mi sence?Bence cl varken gitmez.
2004-2006 full iyiydi.sen bir sıkımlık canım vardı şarkısının videosunu bi izle...2006da gaza gelip bikinili poz veriyodu kalcasıyla teknede.fit oldugu için kadına özguven gelmişti.Gençlik yıllarının hastasıyım.
Efecan Karaca ile Halil Akbunar'ın forma rekabetini izliyo olurduk bence yavSuan Esraf baskanimiz olsaydi, kime aliyorduk