Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer basirisini bizim taraftar kendi gölgeler Angelino yu kulübü niye satıyor deniyor öyle bakarsak Zaniolo yu Torreira yi da kulübü niye sattı demeliyiz ama bugün Lazio Juve kapımızda geziyor.25-26 bu kalite de yaş gruplari icin çok iyi.Angelino Lucas Torreira Zaniolo bu tarz kaliteli oyuncuları cogaltirsak ligde kimse karsimiz da duramaz.

bu mantıkla dünyada transfer yapılmamalı zaten
şu iyiyse kulübü niye bırakıyor bilmem ne

bu aptallık başka ülkede yoktur

bence 11 de en az 4-5 tane satma potansıyelımız olan genc oyuncu lazım
Hali hazırda oluyor zaten Boey, Nelsson, Kerem, Zaniolo, Torreira, Angelinho denildiği gibi 10 no wonderkid olursa o. Sonra yedekten Barış, Berkan, Yunus, Emin, Kazımcan gibi isimlerimiz de var. Önemli olan bunlardan sattıklarımızın yerlerine yine satılabilecek oyuncular koymak.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu mantıkla dünyada transfer yapılmamalı zaten
şu iyiyse kulübü niye bırakıyor bilmem ne

bu aptallık başka ülkede yoktur
Leipizig Dortmund Leverkusen gibi kulüpler ekonomik olarak zaten rahat kulüpler performansı bir tık düşerse ya da benzer nedenlerden oyuncunun satışına onay veriyorlar.Mesela Bayern Mane Pavard Goretzka nin satışına onay veriyor bu üç oyuncuda o mantıkla kötü oyuncu oluyor.

Benim için kritik nokta Sacha Boey..Nelsoni da çok seviyorum ama Boeyin yerini doldurmak gerçekten çok zor ..
Bir de solda Angelino sağda Boey belki sezon sonu tarihimizin en iyi bek ikilisiydi diyebileceğimiz bir kombinasyon yakaladık..
Trent-robertson ikilisi gibi bir performans bekliyorum

Boey kaliyorsa dubois gitmeli, maastan biraz tasarruf yapariz. Yedek olarak kaan ayhan ve ali turap yeterli.

1689152516487.webp

bu rezillik nasıl olabilir yav harbiden

Bunların ne mal olduğunu söyleyince tepki alıyorduk bir de

Yağız geldikten sonra oldu hepsi, FB resmi hesabına döndürdüler

Yağız için de niye yasaklı demiyorlar mı bir de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt